Butu nuoma gargzduose

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Išnuomojamas butas naujos statybos name. Butai, gargzduose butai. Didžiausiais pasirinkimas Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! NUSIKALSTAMŲ VEIKŲ STATISTIKA.


Nusikaltimai 5m spinduliu per paskutinį mėnesį 5. Nesunkūs sveikatos sutrikdymai. For timer siden - Miestas: Klaipėda Gatvė: Centras. Populiariausi viršuje, Naujausi viršuje. Nuoma gargzduose skelbimų paieškos rezultatai Alio. PARDUODAMAS KAPITALIŠKAI SUREMONTUOTAS BUTAS!


APSIGYVENTI GALIMA IŠ KARTO! Namai – pragarai, bet be jų – negerai. Rasti jaukius, saugius ir kišenei prieinamus namus – uždavinys ne iš lengvųjų.


Aukso amžiumi nekilnojamojo turto rinkoje toli gražu nekvepia. Apartamentai prie jūros. Bute sudėti plastikiniai. Domina tik ilgalaikė nuoma.


Butu nuoma gargzduose - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Klaipėdos pietinėje miesto dalyje, Žardininkų g. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam! Tai nieko papildomai nekainuoja , reikia tik kelių minučių Jūsų laiko, kad būtumėte pastebėti!


Trumpalaikės nuomos skelbimai, pasiūlymai, kainos. Svetainė sudaro didžiąją buto dalį. Valgomoji zona įrengta jaukioje pusapvalėje erdvėje.


Kambarių ir apartamentų . Virtuvės zona atskirta parketinių-keramikinių plyteliu danga. Labai didelis miegamasis. Gargžduose , renovuojamame name. Vonia ir tualetas atskirai. Didelė mašinų parkavimo aikštelė.


Arti parduotuvės, darželis, mokyklos. Tvarkingas butas,pl langai,šarvo durys,laminatas,wc ir vonia kartu,pakeista elektra, santechnika,su daliniais b. Gargzduose su baldais ir buitine technika. Ieskome tvarkingu ir atsakingu nuomininku. Parduodamas labai jaukus, suremontuotas k. Išskirtinio dizaino, 2-jų kambarių kv butas 1-ame aukšte su atskiru.


Jaukus 2-iejų kambarių butas su balkonu Baltijos pr. Butų nuoma “, pasirašėme tarpininkavimo sutartį ir sumokėjome 1Lt. Sutartyje nurodyta, kad mokestis yra vienkartinis ir negrąžinamas.


Agentūra įsipareigojo ieškoti klientui buto kalendorinių darbo dienų, bet neatsako už pokalbio rezultatus su nuomotoju.

Commentaires

Articles les plus consultés