Trumpalaike nuoma palangoje

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Tai vokiška, šiuolaikiškai atstatyta, moderniai įrengta sodyba su etnografiniais elementais. Iki jūros minutės pėsčiomis, iki J. Basanavičiaus gatvės šurmulio – minutės . Atraskite geriausias apgyvendinimo vietas bei nakvynės pasiūlymus poilsiui, darbui arba romantiniam savaitgaliui. Maloniai kviečiame apsistoti atokiau nuo triukšmo, .

Didelis kiemas, vaikų žaidimo aikštelė, kepsninės, stalo tenisas, dviračių nuoma. Domina trumpalaikė nuoma ? Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Palanga - Apartamentų, butų nuoma.


Paciame miesto centre prie turgelio. Atskiri įėjimai ir privatumas :) 1. Dviejų kambarių butas su balkonu bei parkavimo vieta automobiliui. Butai nuomai ir nekilnojamo turto nuomos skelbimai - Nuomininkai.

Nuomos skelbimai Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! Auto nuoma – tai nesudėtinga trumpalaikės ar ilgalaikės nuomos paslauga, leidžianti nuvykti iš vieno Lietuvos galo į kitą greičiau . Jeigu jums automobilio reikia dienai, savaitei ar mėnesiui — mūsų įmonė Jums siūlo pasinaudoti trumpalaike automobilių nuoma.


Trumpalaikė automobilių nuoma. Mes Jums pasiūlysime apynaujus automobilius. Su mūsų įmonės automobiliais galėsite laisvai judėti visuose Lietuvos miestuose, bei . Visi supranta, kad trumpalaikė NT nuoma yra dalis naujosios – dalijimosi – ekonomikos. Paros nuomos kaina nuo 45€ Į kainą įeina lauko parkingas. Daugiau informacijos: rbanel.


Populiarumą tarp keliautojų bandantis išsikovoti internetinis portalas airbnb. Internetiniame portale jau patalpinta dešimtys skelbimų tiek Vilniuje, tiek Kaune, tiek Klaipėdoje. Užsidirbti iš atvykstančių į Lietuvą turistų . Privačiame apgyvendinimo sektoriuje, palyginti su pernai, buvo įsigyta proc.


Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas. Automobilio nuoma tai paprastas ir greitas būdas užsisakyti automobili internetu Letuvoje ir visame pasaulyje.

Nakvynės paieška Lietuvoje. Meta Description 1Characters.

Commentaires

Articles les plus consultés