Rocka moss

Som i dag har en betydelig markeds andel av møbel markedet. Våre forretninger er egen eid og har ingen franchisetakere. Thøgersen Gruppen As er nå den nye eier. LIK OSS PÅ FACEBOOK OG VÆR MED PÅ VÅRE SPENNENDE MØBELKONKURRANSER.


Se nyheter , vær med på våre konkurranser, få tilbud og se våre lekre design – FØRST!

Som en liten og annerledes aktør i møbelbransjen tilbyr vi skreddersying av møbler utover det vanlige. Dette for at du skal kunne skille deg litt ut eller få den klassiske stilen – Få det slik du selv ønsker! Rocka Møbler i Moss fikk en levetid på to år før butikken på Høyda pakket sammen. Hva med sofa før helgen ? Ta turen innom Rocka Møbler. ROCKA Møbler sitt bilde.


Shirin Soleimani, Sasa Vujic, Grethe Tellefsen og andre liker dette.

BLACK FRIDAY hos Rocka ! NB: Utvalget vil variere fra butikk til butikk. Her illustrert av vår kjedeleder, Tim How Big Do You. Rocka bruker egne designere og selger egen møblekolleksjon under eget. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang.


For mer informasjon se . Den er god å sitte i og morsomt med forskjellig mønster i puter og trekk samt at det er sjeselong som er fantastisk god å ligge på. Vi har vært veldig fornøyde og det er . Vi ønsket en butikk i Moss med sentral beliggenhet. Derfor falt valget på Sydsiden Handelspark ved Vingparken. Her ligger vi midt i regionens mest spennende vekstområde! Frode Gretland og Turid Margrethe Strand ønsker velkommen inn i det som en . Pongos Blomstersenter vegg i vegg med oss!


Vi feirer med rabatt på alle bilder denne uken!

Hans Nilsen Hauges vei. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet. Butikkene vil bli drevet av selvstendige franchisetakere i et velutviklet konsept. Slik blir du like kul som Kate Moss på sommerfestival. Epost: Benytt kontaktskjema under.


Mer info om Rocka Møbler. Postadresse: Festningsveien 16. Juridisk selskapsnavn, Gretland møbler Moss AS. Markedsnavn, Rocka møbler. Gateadresse, Varnaveien Moss.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Har du en serviceinnstilling som er godt over gjennomsnittet? Da kan du være personen vi er på jakt etter. Vis alle stillinger - Jobb: Rocka - Jobber i Moss.


Fredrikstad og Moss søker: Søk på denne jobben med Indeed.

Commentaires

Articles les plus consultés