Jotun mahognybeis

Noen av prøvene er på ubehandla merantifiner, noen på eik. Som du ser er det stor forskjell på hva underlaget gjør med fargen og hvilken type beis det er. Ubehandla (den er lysere enn det bildet viser):. Jotun fargeekte mahognybeis (styggdyr!) jotun.


Olje og lakk, hva er anbefalt på mahognybåt? Valg av beis til mahogny innlegg 27.

Overflatebehandling av Meranti finer innlegg 16. Flere resultater fra baatplassen. Produkttype: Forberedelsesprodukt. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT- produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til . Brukes sammen med 1- og 2-komponent lakk. Jeg foretrekker dette over fortynnet lakk, men herom strides de lærde.

Det er omtrent like mange foretrukne metoder som det er Coronet-eiere. Mahogany Restorer er en lysekte beis til bruk på trebåter. Hjem › Diskusjon › BåtforumetBufretLignende27. Amalie, hva er egentlig forskjellen på Jotun.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. BEHANDLING AV TREVERKMye nytt fra HempelAv Anne Marit KlokkI forrige nummer startet vi denne serien med at Jotun behandlet treverk med Clipper og Benarolje. Nå har Hempel valgt sine favoritter til behandling av ny teak, mahogni, furu og oregon pine. Les og lær hvordan du også . Alle renoverte flater er behandla med NCT penetrerende olje, Jotun mahognybeis og minimum strøk Ravi lakk.


Resten av kjølboltane er skifta og et par sprukne ribber er forsterka. Benkane er demontert slik at innvendig . HMS datablad - Norwegian (no). JOTUN KOKT LINOLJE TILSATT SOPPDREPER.


Teknisk datablad - Norwegian (no). Utrolig at ingen har svart ang. Er ferdig med toppen: Bestemte meg også for å lage bunn i høyttaleren.


Dette omfatter produktene: Penguin Clipper og Penguin Ravilakk, Penguin Benar Marine, Penguin Teakolje, Penguin Mahognybeis , Penguin Farm og 100. På alle typer båtpleie .

Commentaires

Articles les plus consultés