Gamle bøker til salgs

Kjøp og selg gamle og antikke bøker på auksjoner og til fast pris på QXL. Norges største nettauksjon. Gjør din bokhandel på nett kjøp og selg bøker på auksjoner og til fast pris på QXL.


Man finner et stort utvalg av antikvariater som fokuserer på forskjellige . Kjøper og selger alt av kvalitet.

Jeg ryddet litt i boden i går og jeg har en del bøker jeg vil bli kvitt. Antikvariat med bøker innen alle sjangere som f. Orker ikke styr med å sende de i posten dersom jeg legger de ut på finn men tenkte. Velkommen til antikvariat. Finner du ikke boken du leter etter? Legg den inn under Ønsker.


Vis nye titler : Ingen tidsbegrensing, Siste timer, Siste timer . Av gamle bøker så tar gjerne reisebeskrivelser med fine kart og kobberstikk gode priser.

I tillegg så er de bøkene de STORE forfatterne skrev før de ble kjent gjerne utgitt i små opplag, noen ganger også under pseudonym, de er som regel verdifulle. Eldre lokalhistorie er etterspurt, enkelte barnebøker er . Selges helst samlet til kr. Her er et bilde av bøkene. Vi tilbyr våre objekter via Finn.


Utvalget oppdateres fortløpende. Ved å trykke på linkene under vil du finne objektene som er for salg. Vi er en familiebedrift som har drevet med salg og formidling av bøker i over år - vi har stor kunnskap om bøker og bryr oss om at våre kunder finner boken de leter etter - til riktig pris.


Av Anders Guldhaug og Thor G. På denne siden finner du oversikt over våre medlemmer, litt bokhistorie, samt artikler om gamle og ettertraktede bøker og inkunabler:. På denne databasen ligger det mer enn millioner bøker ute for salg - ialle prisklasser, og innenfor alle emner. Man kan svært enkelt bestille og . Har noen eldre bøker tilsalgs. Kan sendes ved at kjøper betaler frakt.


Romaner og folkelivsskildringer av Jacob B. Pris for hver enkelt bok finner du i parentes etter boken.

Gruppen er for alle UiB studenter. Brukte bøker , kjøp og salg. Siden er et annonsetorg som er dedikert til brukt studentlitteratur.

Commentaires

Articles les plus consultés