Fretex møbler trondheim

Velkommen til Fretexbutikken på Heggstadmyra! Små ting tar vi gjerne imot her i butikken. Større ting og møbler må du levere på Heggstadmoen . Du kan levere klær, sko og tilbehør i Fretexboksene. Bøker, småmøbler , sportsutstyr, interiør osv.


Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 10. Her kan du få en smakebit på hva vi tilbyr. Synes varene deres er dyre, da dere får disse gratis. Nesten så det lønner seg å kjøpe nytt.


Fant slitt Levis 5i butikken på nardo og prisen var 350kr. Kan bestill på nett, t samme prisen for ei ny. Kjøpt masse fint møbel her✨. Fem gode gjenstander du kan sikre deg . Vi har et eget møbelutsalg på Heggstadmyra der vi har alt fra spisebor sittegrupper, lamper og tepper, med et bredt utvalg. I resten av butikkene har vi litt.


Her er en liten video av butikken i dag ❄ kom innom. Ta turen innom på lørdag og kjøp deg. Vi ønsker dere også velkommen til å . UFF), farlig avfall, el-avfall, pcb- og klorparafinerte vinduer, hvitevarer, små fritidsbåter under fot. OVERVELDENDE: Ikeas bruktinnsamling i helgen overgikk forventningene.


Men det var i Trondheim da. Man kan også levere inn klær i de røde boksene som er plassert flere steder i byen. Se åpningstider og kontaktinformasjon, her.


Frelsesarmeens bruktkjede drifter stasjonen etter å ha vunnet Trondheim Renholdsverks anbudskonkurranse. Det har vært en økning på alt som kommer inn hit, sier Alf Edvardsen ved Gjenbruksstasjonen til NRK. Klær, bøker, pynteting, sports- og fritidsartikler, møbler osv.


Makulering: Sikkerhetsmakulering i Oslo, Trondheim , Stavanger . Fretex - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Commentaires

Articles les plus consultés