Elektrine bulviu tarkavimo masina

UAB MIGIRIS gamybos elektrine bulvių tarkavimo mašina -14. Patogiai išrenkamas ir surenkamas, lengvai valomas, skirtas tarkuotų bulvių skysčiui nusunkti ir sultims spausti iš sutarkuotų daržovių arba vaisių masės buitinėmis sąlygomis. Migiris elektrinė bulvių tarkavimo mašina (Lietuva) Šiuolaikiški tarkavimo prietaisai daug kuo skiriasi nuo senųjų.


Jie nebėra tokie triukšmingi, nepatvarūs, gremėzdiški. Ja paprasta greitai sutarkuoti bulves cepelinams, vėdarams, bulviniams blynams ar kitiems patiekalams.

Trintuvė veikia tyliai, ją lengva išardyti ir išvalyti. Trintuvę paprasta išardyti, todėl, baigus tarkuoti, ją išvalyti labai patogu. Sunktuvas tarkuotų bulvių skysčiui nusunkti ir spausti sultims iš sutarkuotų daržovių arba vaisių yra pritaikytas darbui su UAB „Migiris“ gamybos elektrine bulvių tarkavimo mašina. Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko. Tarkavimo mašinos konstrukcija leidžia pasiekti . Elektrinė tarkavimo mašina bulvėms ir kitoms daržovėms.


Kažkada atrodęs ilgas ir sunkus darbas, ruošiant visų mėgstamus cepelinus, bulvinius blynus, vėdarus ar kitus daržovių patiekalus, šiandien, naudojant šią tarkavimo mašiną , - jau vieni juokai.

Tai puiki dovana visoms šeimininkėms, naujakuriams, . Buities, virtuvės prekės. Pobūvių salės nuoma Mažeikiuose. Nemanau, kad siandien spetum gauti ta tarka.


Nekaltas Kietas Bet stai informacijos is vieno Gerai prekiautojo (ir tarka gan Gerai ). Cha cha (is dienorascio Draugo skelbimo) - ================= LIETUVISKA BULVIU TARKAVIMO MASINA tik $85. Persiunciama i valstijas UPS pastu. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Naudota puikiai tyliai veikia. Nuo ilgo stovėjimo nenaudojimo pageltonavusi. Ji tyliai veikia, labai patogiai išsiardo išvalymui, mažai vib. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai!


Bulvių trintuvė ( elektrinė ). Taupyk laiką ir pinigus! A, Vilniuje antrame aukšte pietinėje pusėje su baldais, yra skalbimo mašina , visi. LT - JAUKIAI IR PILNAI ĮRENGTAS BUTAS PILAITĖJE-GERASBUTAS.

PARDUODAMAS PILNAI IR JAUKIAI ĮRENGTAS . Jos tyliai veikia, labai patogiai išsiardo išvalymui, mažai vibruoja ir yra puiki . Pagrindinė mūsų įmonės produkcija - populiarios, šeimininkių labai pamėgtos, buitinės elektrinės tarkavimo mašinos bulvėms bei kitoms daržovėms ir vaisiams tarkuoti.

Commentaires

Articles les plus consultés