Skelbimai mazeikiuose naudoti baldai

Gaminame ir projektuojame: - virtuvės ir svetainės baldus , - spintas su stumdomomis sistemomis, - miegamojo ir vaikų kambario baldus , - vonios baldus , - biuro baldus , - prekybinė baldų įranga ir kt. MŪSŲ TIKSLAS – kokybė už gerą kainą. Gamyba trunka iki mėnesio. Kiekvienam klientui patariame baldų ir interjero . Saugiai, patogiai, nebrangiai, NUO DURŲ IKI DURŲ vežame keleivius ir siuntinius.


SIUNTA BUS PRISTATYTA LAIKU IR Į SUTARTĄ VIETĄ UŽ SUTARTĄ KAINĄ, MES TAI JUMS GARANTUOJAME!

NORITE RAMIOS, JAUKIOS, BE TRANSPORTO PRIEMONIŲ . Nauji ir naudoti baldai visoje Lietuvoje. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam!


Gal kas turi dovanojama skalbykle ir virtuvini,vienisai mociutei. Domina svetainės minkštų baldų komplektai? Visi Mazeikiai skelbimai.


Svetainės minkštų baldų komplektų skelbimai , pasiūlymai, kainos.

Mažai naudotos,be defektų,patogios(sėdint lengvai siūbuojas),kokybiškos eco odos. Gražios kapučino spalvos ir viena šokolado rudos spalvos. Jei reikės daugiau foto ,galiu atsiųsti el. Rekomenduoti Įsiminti Pašalinti iš įsimintinų skelbimų Plačiau Kontaktai . Atsiprašome, tačiau skelbimų nėra.


Parduodami ir nuomojami automobiliai. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mažeikių darbo biržos informacija. Butas pilnai suremontuotas, didžioji virtuvė,. Asortimente ypač gausus natūralios odos pasirinkimas.


Baldai ir buitinė technika mažai naudoti. Siūlome įsigyti ir kokybiškų gobeleninių, eko odos svetainės baldų , taip pat prekiaujame valgomojo, miegamojo, įvairiais korpusiniais baldais. Minkštus kampus, komplektus, sofas-lovas, miegamojo, virtuvės, prieškambario, svetainės ir kitus baldus galite įsigyti iš karto vietoje, nereikia laukti pagaminimo. Naudotų baldų pardavėjai, salonai.


Vyriausybės konstitucines galias reformuoti neefektyviai valdomą miškų ūkį, stambinti urėdijas, skaidriai naudoti medienos išteklius neužmirštant, kad . Medžio masyvo baldų gamyba (stalai, lovos, komodos, indaujos) Tel.

Commentaires

Articles les plus consultés