Skeidar bodø sovesofa

Helt om dagen, helt om natten. Den har oppbevaringsplass, og du velger selv hvilken side sjeselongen skal være på ved montering. Meget pent brukt sovesofa fra Skeidar , som ny. Bodø sovesofa fra Skeidar - som ny!


Målene står på siste bildet. Kjøpt ny for under et år siden.

Aldri sovet i, kun stått til pynt. Her kan du laste ned monteringsanvisninger for alle våre produkter. Alt du trenger å vite er produktnavnet og nummeret - og du kan montere møblene dine - selv etter du har flyttet til et nytt hjem.


Disse filene er PDF-filer og du trenger Acrobat Reader for å åpne dem. Vennligst legg merke til at boreskablonene må printes i . Sofaen er kun utstilt på Skeidar Alna, men kan bestilles fra alle Skeidar -varehus. Bodø er en svært populær sovesofa med sitteplass til inntil gode venner.


Sovesofaen er velegnet for to personer, da den har.

La oss hjelpe deg på veien mot god nattesøvn. Vi vet hva du bør se etter ved kjøp av ny seng. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov. Bohus Interiørsenter AS. Selskapslogo Skeidar Bodø AS.


Se betingelser og hvilken . Rabatten trekkes i fra på neste MasterCard-faktura. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg sovesofaer i ulike størrelser og design til lave priser. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Konkurranse Tagg en venn og følg oss på Instagram, så er du med i trekningen av et Vassoio brettbord! Vi trekker heldige vinnere søndag 16.


Kom innom å prøv våre sovesofa. Nå er det salg og mange gode priser hos oss.

Commentaires

Articles les plus consultés