Riva båt til salgs

Riva båter og båter til salgs - Nye og brukte Riva til salgs. Bla gjennom Riva Rivarama båter til salgs - Nye og brukte. Vi har nå annonser i båt til salgs for Riva fra Finn. Rivende utvikling: Denne Rivaen har de siste årene blitt pusset opp for mange millioner kroner, men skal man kjøpe en tilsvarende ny og moderne båt blir det langt dyrere.


Foto: Asbjørn Abrahamsen.

Norges største Riva Pusset opp for millioner - selges for 10. Riva lager noen verdens mest eksklusive båter , og nå er en med fyrstelig historie til salgs. Velkommen til YACHTmegleren AS - Norges beste båtmegler. Yacthmegleren kjøper og selger Båter i Toppklasse. Skal du kjøpe eller selge båt ? Yachtmegleren ordner hele handelen på en profesjonell måte med trygghetsgaranti for både kjøper og selger.


Forskjellen ligger i resultatet.

Benytt anledningen til å bli en stolt eier av et unikt smykke og samleobjekt med sjel og historikk som overgår alt annet uten sidestykke innen båtproduksjon og design. Send nye treff på e -post til. Ariston betyr “det beste av det beste”. Riva Italia skal snart legges ut for salg i Norge og internasjonalt. Jeg har masse greier ute hele tida.


Nortech-en er til salgs den óg, også tror jeg det ligger 3-motorsykler på Finn. Allerede en time før båtmessen Sjøen for alle på Lillestrøm åpnet, hadde investoren Bjørn Rune Gjelsten sikret seg en utgave av luksusbåten Riva Rivarama 44. Torbjørn Skjøren er lidenskapelig opptatt av Riva - båter og helt øverst rangerer han mesterverket Tritone. En vakrere og mer upraktisk femtiåring finner du ikke.


Italienere, amerikanere og tyrkere kan lage sol- båter bedre enn de fleste andre. Klassiske linjer og tydelig kopi av hverandre. Mange mener at Riva er originalen.


Det finnes mange vakre Riva modeller til salgs rundt om i Europa. Noen få i Norge, og et par prakteksemplarer i Sverige. Selskapet som driver med restaurering og service av Riva - båter , drives av Carlo Riva , den pasjonerte fabrikkeieren, Hans virksomhet ligger så godt som vegg i vegg med Riva Shipyard i Sarnico.

RAM har til vanlig om lag 2båter til salgs. Men du skal gjerne ha litt ekstra å rutte med dersom du ønsker den . For åtte år siden kjøpte eiendomsinvestor Asbjørn Abrahamsen i Tønsberg en Riva på 1fot. Prisen Abrahamsen betalte for Riva -en var sju millioner. Annonsørinnhold fra Fritid-senteret En ting er å bli imponert av en båt på båtmesse, noe annet er å bruke den når været ikke er på topp, og du må frem.


Motor yachter til salgs -Brukt yachter- salg -Brukte båter til salgs riva Maiora Benetti eleganse azimut Fairline Targa Fairline Squadron sea ray Fairline Phantom ferretti prinsesse Pershing sealine bavaria motorbåt Sunseeker Predator Beneteau Antares Jeanneau adria prestisje gobbi Bayliner Maxum. Som Norsk forhandler er vi ansvarlig for alt salg av disse merkene til norske kjøpere, uavhengig av om båten skal leveres og brukes i Norge eller i utlandet (for eksempel i middelhavet).

Commentaires

Articles les plus consultés