Rekuperatorius akcija

Aukšto efektyvumo EC varikliai. Rekuperatorių DUPLEX Easy privalumai. Patentuotas aukštas priešpriešinių srautų šilumokaičio efektyvumas. Gera korpuso šilumos ir garso izoliacija.


Domina rekuperatorius už patrauklią kainą internetu?

Užsukę į Namamselektroninę parduotuvę rasite visą inžinerinę įrangą skirtą namams. Kodas: W1TOS-VN-M350HE Prijungimo diametras, m150. Systemair SAVE VTC 2R rekuperatorius Systemair SAVE VTC 2R rekuperatorius. Priešpriešinių srautų plokštelinis rekuperatorius (dešininis). Efektyviai veikiantys mini rekuperatoriai privatiems ir verslo objektams.


Skirtingos charakteristikos rekuperacinė įranga, geriausios kainos garantija. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Taupyk laiką ir pinigus!

Pardavimas ir montavimas visoje Lietuvoje. Turime modelius atsidarančius iš kairės bei iš dešinės. Yra galimybė prijungti vieną ar kelis išorinius pultelius. A klasės namą kvadratų ir galvojame apie rekuperacijos pasistatymą.


Norėjome pasiteirauti koks mūsų namo plotui būtų tinkamas prietaisas pagal visus parametrus, efektyviausias, taupiausias energetiškai ir kokia kaina būtų to prietaiso pastatymo? Kol kas neturime namo knygos su namo planu, todėl . Beortakinius rekuperatorius sukūrė ir pirmieji pradėjo gaminti vokiečiai – Inventer ir Lunos. Kadangi praktikoje beortakiniai mini rekuperatoriai pasitvirtino, šiuo metu juos gamina gan didelis kiekis gamintojų.


Mūsų parduotuvėje jūs galite rasti beveik visų gamintojų beortakinius rekuperatorius , sužinoti esminius jų skirtumus , . Rotaciniai, difuziniai, priešpriešinių srautų rekuperatoriai , geoterm. Itin kompaktiškas naujasis sieninis mini rekuperatorius VL-50S2-E yra skirtas naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, ar kitose nedidelėse patalpose, kur stinga ventiliacijos ir nėra galimybės įrengti ortakinę rekuperacinę sistemą. Electrolux STAR tiekimo-ištraukimo įrenginiai rekuperatoriai. Sistema EKO-GAIVA yra skirta aktyviai vietinei gyvenamųjų ir administracinių patalpų . KOMFOVENT kokybiška ir patikima vėdinimo įranga. Vėdinimo įrenginiai namams.


Oficialus Panasonic šildymo ir šaldymo įrangos atstovas Lietuvoje. Viena didžiausių daugiabučių renovacijos problemų – nepakankamas apšiltintų ir maksimaliai užsandarintų namų vėdinimas ir jo sukeliamos komplikacijos.

Problemos nesant vėdinimo Nepakankamai vėdinamose patalpose ne tik juntamas slogus oras, tačiau kartu tai ir puiki aplinka daugintis įvairioms . Mini rekuperatorius MICROVENT. RUC sieninis mini rekuperatorius kūb. Kiek patalpoje žmonių dažniausiai būna?


Minirekuperatorius konkurencinga kaina, tinkantis butui, namui, komercinės paskirties pastatui,mini rekuperatoriai - didelis pasirinkimas, min. Svarbu išsiaiškinti koks . Kaip veikia rekuperatorius. Oras iš kambarių įsiurbiamas į rekuperatorių, ten per filtrą patenka į šilumokaitį, kuriam perduoda savo šilumą.


Iš ten panaudotas oras pašalinamas į lauką, o šiltas šilumokaitis įšildo į rekuperatorių įtrauktą gryną lauko orą. Vėliau šis oras papildomai perfiltruojamas ir patenka į .

Commentaires

Articles les plus consultés