Pigus garazo vartai

Pigūs pakeliami garažo vartai su automatika. Pakeliami garažo vartai už gerą kainą! Visų vartų vidinė pusė balta, o lauko spalva: ruda, auksinis ažuolas arba balta.


Pigūs ir praktiški pakeliami garažo vartai. Parduodamų garažo vartų tipai: Sekcijiniai garažo vartai.

Plokštuminiai garažo vartai. Susukami (roletiniai) garažo vartai. Dvivėriai garažo vartai. Nebrangiai siūlau naujus segmentinius (sekcijinius) buitinius ir pramoninius pakeliamus garažo vartus, taip pat ir plokštuminius garažo vartus.


Gera kokybė, stora sekcijų ir furnitūros skarda. Kaina nuo 4eurų sekcinių garažo vartų , o plokštuminių vartų kaina nuo 3eurų. Kiekvienais metais vis daugiau žmonių nutaria pagerinti buitį, suteikti savo namams daugiau komforto ir funkcionalumo.

Vienas iš pastebimų pasikeitimų būna naujų funkcionalių ir patikimų automatinių garažo vartų įrengimas. Tačiau vartai turi būti ne tik patikimi ir funkcionalus, bet it tikti interjerui. Todėl pagrindinis mūsų . Sveiki, man reikia segmentinių garažo vartų , be automatikos. Garažo vartai skaičiuokite kainą!


Ranka pakeliamų iš garažo vidaus ir išgaražo užfiksuojamų. Kiek kainuotų su sumontavimu. Ačių, lauksiu atsakymo el. Pigus pakeliami 2aukstis. Siūome naujus ir naudotus įvairių gamintojų garažo vartus.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos , darbo laikas ir daugiau. Vartai komplektuojami su automatika ir be jos. Pagal Jūsų pateiktus matavimus, parinksime Jums tinkamo dydžio vartus. Pagal pateiktą montavimo instrukciją vartus nesunkiai galima susimontuoti ir pačiam.


Dėl vartų išmatavimų ir konsultacijos skambinkite tel.

Daugelio modifikacijų garažo vartai. Iš Hörmann neabejotinai išsirinksite pageidaujamus individualius vartus. Sekciniai garažo ir pramoniniai vartai , kiemo vartai , vartų automatika.


Stumdomų ar varstomų kiemo vartų ? Ar kitų vartų automatizavimo priedų? Jums suteikti aukščiausios kokybės paslaugas. Lietuvos įmonių katalogas. Akcija vartų automatikos montavimas.

Commentaires

Articles les plus consultés