Parduodami sodai klaipedos rajone

Gargžduose Naujas skelbimas. Vaiteliai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Dercekliuose Žiūrėjote . Kiškėnuose Naujas skelbimas. Skelbimai, kuriuose parduodami namai - Aruodas.

BUTAI KLAIPĖDOS , KRETINGOS, NERINGOS RAJ. Pirmame aukšte virtuvė ir kambarys,aukštas palėpinis,jame kambarys. Sklypas arai, padalintas į dvi zonas: vienoje daržas, kitoje vaismedžiai ir veja. Yra šiltnamis, lauko tualetas. Namelyje kambariai ir virtuvėlė.


Minija su mūriniu kv. Yra įrengta virtuve,kambariai. Yra patalpa įsirengti dušui ir tualetui.

Prie namo pastatyta malkine. Namasi randasi prie asfaltuoto kelio,prie pat autobuso stotelė. Sodo namas su sklypu Purmalių k. Bendras plotas (m²): 50. Namelis rąstinis neapšildytas, tačiau puikiai apstatytas baldais ir yra kalvio pečiukas. Dituva parduodamas arų sodo sklypas su plytiniu namu kv.


Butas suremontuotas, perplanuotas: holas sujungtas su virtuve, plastikiniai langai, laminatas, šarvo . Namui priklauso arai žemės. Klaipėdoje , Ryšininkų g. Atvestos visos miesto komunikacijos. Elektra, vanduo, kraštinis sklypas, be pastatų, geodeziniai matavimai, asfaltuotas . Asfaltuotas privažiavimas. Namas su rūsiu ir pastogės patalpomis.


Baigtumas: 1procentų. Domina parduodami namai, sodai ? Parduodamų namų, sodų skelbimai, pasiūlymai, kainos.

Commentaires

Articles les plus consultés