Efjord

Efjorden (lulesamisk: Áhtávuodna) er en fjordarm av Ofotfjorden i Ballangen kommune i Nordland. Efjorden (Norwegian) or Áhtávuodna (Lule Sami) is a fjord in the municipality of Ballangen in Nordland county, Norway. It is an arm off of the main Ofotfjorden, stretching about kilometres (mi) to the south. The Efjord Bridges on the European route Ehighway cross the fjord on their way to Narvik.


Idylliske feriehus i storslått natur!

Dette idylliske feriestedet med fire rorbuer og ei leilighet ligger lunt til i en skjermet bukt. Majestetisk natur med glattpolerte fjell. Gode forhold for stangfiske fra land. Godt egnet for barnefamilier.


Mulighet til å se spekkhoggere og delta på hvalsafari. Velkommen til Efjord Sjøhus AS! Vi ønsker deg velkommen som gjest ved Efjord Sjøhus.

Våre sjøhus ligger idyllisk til, i Efjorden i Ballangen kommune i Nordland. Du har mulighet til fisketurer i båt - med mulighet for å oppleve . Funnet viste seg å være sensasjonelt. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering.


SJØHUS: Efjord Sjøhus består at moderne sjøhus med alle fasiliteter, og på brygga kan de som leier båter gjøre til fangsten etter endt fisketur. Fredag åpnet det ny restaurant og minimarked i Efjord. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Ta en tur med en profesjonell fotograf til vakre Efjord , beskrevet av mange som verdens vakreste fjord og til Norges nasjonalfjell - Stetind. Skarsta ytterst i Efjord. Stort og lyst hus i Efjord hvor man har kontakt med naturen både innen- og utendørs.


Moderne innredet i lyse farger. Utekjøkken som kan benyttes om sommeren. For meg handler det mye om å finne et konsept, et rammeverk, slik at de valgene jeg tar er med på å styrke hovedkvalitetene til bygget, sier Snorre Stinessen om Hytte Efjord , som åpner seg opp med store glassflater mot landskapet og utsikten. Get training to take your own photos and become self photographed in beautiful surroundings.


On this tour you get to see the most beautiful places in the.

Denne grensemerkinga som er utført av Salten jordskifterett i Bodø, gjelder Utmarkskommisjonens dom av 5. Grensene fordeler seg på delfelt der den lengste strekningen i hovedsak følger vannskillet mellom . Bilder fra Narvik-området.

Commentaires

Articles les plus consultés