Butai leipalingyje

Nekilnojamojo turto skelbimai. Išsirink svajonių namus! Jeznas - Birstonas - Punia) 6. Vieno zemelapio kaina buvo eru, o dabar euru. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Kambariai 1ir 1, virtuve 4 wc ir vonia atskirai. Leipalingyje , Druskininku sav.


Bute pakeisti langai, idetos naujos sarvo durys. Sudetos laminato grindys,apsiltinta isorine siena. Salia mokykla,poliklinika. Kuris randasi penktame aukšte iš penkių.


Naujai sutvarkyta laiptinė su rakinamomis durimis. Artimiausiu metu namas bus renovuojamas. Bute šiuo metu yra atliekami remonto darbai - pakeista elektros instaliacija, santechnika. ASMENINIAI SKELBIMAI PRIIMAMI TEL. Pastato plotas (kv. m.): 240.


Raktažodžiai: druskininkų, leipalingyje , butą, parduodu, sav. Buto gyvenamas plotas kv. Sudėti plastikiniai langai, sienos dažytos, vonioje ir WC sudėtos naujos plytelės. Butas yra trečiame aukšte, penkių aukštų mūriniame name. Labai ramioje ir gražioje vietoje parduodamas namas Druskininkų g. Sklype stovi ūkinis pastatas ir šulinys.


Auga keletas vaismedžių. Tai labai strategiškai patogi ir rami vieta, prie pat vaikų žaidimo aikštelė. Tipas: planuojamas Pirkimo procedūra: neskelbiamos derybos, apklausa Skaityti plačiau.


Daugiabučio namo, esančio Melioratorių g. Moovit padeda jums rasti geriausius maršrutus iki 2alaus Butas naudojantis viešuoju transportu ir suteikia išsamius nurodymus su atnaujinamais Autobusas tvarkaraščių laikais Druskininkai mieste. Kaip Druskininkai patekti į 2alaus Butas su Autobusas Spustelėkite ant. Užkandžiavusių ir besišnekučiavusių užsieniečių elgesys vos išvydus pareigūnus tuojau pat pasikeitė .

Commentaires

Articles les plus consultés