Beats ausines kopijos

Visas prekes galima pristatyti visoje Lietuvoje:Kurjieriu,autobusu,pastu Imonems israsome saskaitas. Parduodu naujas parveztines ausines turiu pastoviai Kaina tik 13€ Pigiausiosvioletine . Jog kaina būtų GERIAUSIA rinkoje MES JUMS visada pasiūlysime žemiausią kainą. Atliekame visų tipų garso technikos negarantinį remontą. Remontas - taisymas atliekamas įvairios garso technikos. Taisome: - Namų kinus Sony, Samsung, Philips - Garso sistemas JBL, Panasonic, Samsung, Sony - DVD ir Blu-ray vaizdo grotuvus Samsung, Sony, Philips - Multi-media grotuvus Apple TV - Nešiojamus . Nors ausinės ir kopijos , tačiau garso kokybe neatsilieka nuo originalių.


Išvaizda identiški originaliems. Niekam ne paslaptis jog vienos iš geriausiai atkuriančių garsą ausinės yra Beats Dr. Taip pat domina Studio, nes šių ausinių pagalvėlės didesnės, nei wirelless, būtų patogesnės žymiai manau, nes apimtų ausį.


Flere resultater fra uzdarbis. Bufret Lignende Oversett denne siden 12. Visada buvau prieš šias ausines , kadangi kokybė garso tikras š nesuprantu kaip tie ale pusiau garsūs LT DJėjai sugeba grot su tom ausinėm :D jos nebent dėl išskirtinio dizaino turi pliusą, Beto teko čia man klausyt orginalias beats solo ir kopija geros kokybės garso neatskirsi visai tai galima saky, kad . Internetinėje parduotuvėje topocentras. Kaip garantuoji orginalumą? Beats by Dr Dre Solo Kopija Replica HD♫Apžvalga Lietuviškai!


Na cekio neturiu yra originali dezute ir galesi ispakuoti pasiklausyti jeigu bus nors mintis apie neorginaluma neimsiu pinigu. Fake negroja kaip originalios. Bet dabar ne apie video. Užmatyta, kad yra kopijos , nusprendžiau įsigyti.


Kad nebrangiai, buvo žinoma, bet tiksliai už kiek geros kopijos , buvo neaišku. Taigi, jei žadat pirkti kopijas nepirkit iki dolerių. Tikrai geros kopijos įkainuotos nei daug nei mažai.


Dre Solo HD ausines ( kopijos ), įvairių spalvų kaina tik 50LT! Siunčiame į visus Lietuvos miestus 5lt. Kita beats solo kopija skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Gerai atkuria žemų dažnių garsus. Blyksčių paleidėjai Yongnuo Rf-603C. Naujos ausinės ,gerai skamba,juodos spalvos. Ruosiama nauja beats audio solo HD ausiniu siunta.


Ausines yra kopijos , taciau geresnes kokybes kopiju nerasit. Ka domina , rasykit mum :) Demesio! The price will be about 2LT.

Commentaires

Articles les plus consultés