Små nattbord

Enkelte ganger kan det være vanskelig å innrede når man har få kvadratmeter - og i mange situasjoner gjelder det å tenke utenfor boksen. Dette gjelder også når det kommer til soverommet. Vi har derfor samlet ti forslag til fine, små nattbord , som du enkelt kan plassere ved siden av senga - og som i tillegg . Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på nattbord. Vi har et stort utvalg nattbord i forskjellige materialer og design.


Det finnes utallige nattbord på markedet, derfor har vi hjulpet deg litt på vei med å plukke ut et spennende utvalg.

Vi kan godt være litt firkantet på soverommet, i alle fall når det kommer til nattbordet ! Billige nattbord online fra Trademax. Velkommen til nettbutikken! Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på soverommet ditt. IKEA har et stort utvalg i moderne og klassiske nattbord.


Besøk oss for å oppleve praktiske og veldesignede sidebord til lave priser. Våre bord er allsidige og har ulike oppbevaringsalternativer. Se vårt spennende utvalg av nattbord.


Mange ulike farger og varianter.

Gir plass til alt du trenger for natten. I stedet for nattbord , som stjeler gulvplass og har en tendens til å bli et sted man bare stikker unna ting som egentlig burde vært kastet, sats på. Smarte tips for små rom Mer lys, luft og plass å bevege seg på kan gjøre at selv små og mørke som fremstår som større og luftigere enn det de i realiteten er. Den hylla kommer til å dominere rommet ditt veldig, og som det ble sagt tidligere så har du vel plass til andre typer nattbord hvis du har plass til denne hylla?


Jeg vet det er vanskelig å finne noe når man har veldig klare kriterier til hva man vil ha. Men jeg er helt sikker på at det finnes små nattbord der ute . Her får du mine beste tips til små soverom:. Hvis du ikke har plass til et nattbord kan en liten hylle gi plass til mobiltelefon en bok eller lignende. Hvis du har plass til nattbord , kan det være en fordel å velge nattbord med skuff eller skap, på den måten har du plass til bøker, blader og lignende, men det . To enkeltsenger skjøvet inntil hver sin vegg, to små nattbord.


Gardiner og sengetepper i samme grovvevde, falmede stoff. Over den ene sengen hang et trykk fra sovjettiden, en kantet tegning av et gårdsbruk. Tolken begynte å flytte seg baklengs ut av rommet med små, unnskyldende bukk. Jeg skal gå og hente Ljudmila . Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Ved å klikke på et av nattbordene nedenfor kan du se flere bilder og . Kan settes sammen til ett (se bilder). Litt skjeve og sjarmerende.

Hamilton nattbord (høyre) 1. HARMONI SIDEBORD (ØCM) 1. Chateau tønne (liten) 99-. NATTBORD SVANE METRO Legg til mine favoritter . Opplev alle våre nattbord , enkel oppbevaring og stilren design til soverommet.

Commentaires

Articles les plus consultés