Rød granitt

Fjæregranitt er grovkornet og har en forholdsvis kraftig rød farge. Utvinnes i tidligere Fjære kommune i Grimstad. Granittens særpreg er en kornig struktur.


Den kommer i flere farger, blant annet sort, grå, grønn og rød. Den er svært soli tidløs, og eksklusiv.

Storkubber løses fra fjellet og deles deretter i mindre kubber som igjen kilesages til det tiltenkte formål. En ekte granitt består av to typer feltspat (plagioklas og kalifeltspat) og minst kvarts. Som regel er det også noen andre mineraler, slik som biotitt og muskovitt.


Rullestein av rød granitt , drammensgranitt, ved Mølen i Vestfold. Gjengitt med tillatelse. Foto: Naturhistorisk museum, UiO. Naturstein av høy kvalitet til innvendig og utvendig bruk.

Vi leverer blandt annet granittmur, støttemur og kantstein. Kontakt oss for et godt tilbud! RØDE GRANITT BLOKKER SELGES RIMELIG. Vi har de fleste størrelser. OGSÅ NORSK RØYKEN GRANITT, KILEHUGGET OG RÅHUGGET!


TA KONTAKT FOR PRISTILBUD. PRISEN I ANNONSEN ER KINA GRANITT PER LØPEMETER INK. Topp og Bunn saget,sider hugget, front og bakside. På Spikkestad i Røyken ligger steinbruddet hvor vi tar ut røykengranitt. Rød Manga fra India benyttet til monument og murelement.


Drammensgranitten er rød av farge og ganske grovkornet, og er den viktigste granitten i Oslofeltet. Handelsnavnet er Røykengranitt og inneholder mye kvarts. Grimstadgranitten er grovkornet og har en kraftig rødfarge.


Førdegranitten er en grå-svart granitt med lysere parti som er rosa og rødlig. Fra Sverige bruker vi mye. Vi forhandler og produserer alle typer naturstein i små og store kvanta.

Både til det private marked og det profesjonelle marked. Ved toppen av Det store galleri ligger et mystisk forkammer med vegger av rød granitt. Underlige fordypninger som minner om riller til skillevegger, er blitt hugget ut parvis i veggen.


Herfra fører en liten tunnel inn i kongekammeret, det mest imponerende rommet i pyramiden. Kammeret er et perfekt rektangel, meter bredt . Stensort: Rød granittStørrelse på bildet: x cmForside: PolertBakside: PolertKanter: PolertOrnament: Lykt: Innfelt bronselykt me. Navnet kommer fra lokaliteten der det finnes store steinbrudd og granitten brytes til bygningsstein.

Commentaires

Articles les plus consultés