Kjøkkentralle

Kjøkkentralle med gode hjul, en skuff og to hyller er et genialt supplement på kjøkkenet. Den er perfekt for ditt kjøkkenet. Den har et innovativt, elegant og flott design.


Med en slik sak blir det orden på kjøkkenet eller hytta! Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Flott måte å holde orden på kjøkkenet eller hytta. Som vanlig ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven. Robust og praktisk kjøkkenvogn med hjul som kommer med en skuff med håndtak, to hyller og et metallhåndtak på siden av trallen. Bordet er laget av furu og har en stilfull granittplate på topp (tykkelse ca. cm). Se våre kjøkkenøyer og trancherbord til svært rimelige priser!


Du kan velge mellom ulike stiler i tre eller metall, og forandre kjøkkenet fullstendig. Spar penger på å vareprøver. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.

Mål: 40x60cm plate 82cm høyde Trallen er i god stand. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg. See what people are saying and join the conversation. Kjøp kjøkkentraller engros hos BigBuy.


Eller hva med en tur ut på terrassen? Nå kan du få en Arboga kjøkkentralle til en . Denne trallen får du virkelig nytte av! Avlastningsskap med hylle, en skuff og tørkerullholde på høyre side. Toppplate i gummitre,skap og skuff i MDF. Vask med fuktig klut og såpevann.


Her er det feil eller mangler. Hilde Hansen Gjørtz and Laila Solberg like this. De samlet sammen menn og kvinner i et forsøk der alle skulle montere opp en IKEA- kjøkkentralle fra serien Udden. I forsøket skulle deltakerne sette opp møbelet både med og uten bruksanvisning.


Mest til bruk på storkjøkken. I bra kvalitet selges disse produktene, med tilbehør.

Ta kontakt for mer informasjon på 48. Trenger du en bruksgjenstand som ikke tar opp mye plass? Vi har akkurat hva du trenger: Den fantastiske kjøkkentrallen i tre!


Med skuffer med håndtak, . Hvis du ser etter en kjøkkentralle for å oppbevare og organisere mat, drikke, kjøkkenredskaper, osv. Craftenwood kjøkkentralle ! Kjøkken tralle PinewoodRustfritt stål toppen skuff Wire kurver organisere kjøkkenet. Rikelig lagringsplass Robust.


Leveringstid ca dager. Praktisk wx dx h76cm tørke med fuktig klut.

Commentaires

Articles les plus consultés