Individualiu namu projektai

Kartotiniai bei individualūs gyvenamųjų namų projektai. Patikėkite savo svajonę profesionalams. Pastatas statomas iš dujų silikato arba keramzito blokelių, su vienšlaičiu šlapio asfalto spalvos profiliuotos. Susikurkite savo būsimus namus pas mus.


Individualių namų projektai. Svajojate apie išskirtinį ir unikalų namą?

Norite prisidėti prie savo svajonių namo idėjos vystymo nuo pat pradžių? Tuomet Jums siūlome individualaus namo projektavimo paslaugą. Pagal konkrečius Jūsų norus ir idėjas bus kuriamas Jūsų gyvenimo . Kiekvienas namas, kurį projektuojame, turi savo istoriją. Kurdami būstą visuomet spėjame susidraugauti su Užsakovu, bandome įsijausti į jo situaciją, išsiaiškiname norus ir lūkesčius. Galite rinktis vasarnamį, vieno arba dviejų aukštų, su gyvenamąja palėpe, modernų namą, taip pat garažą pagal Jūsų poreikius.


Taip pat patars, kurie projektavimo sprendimai bei koks interjeras geriausiai atitiks Jūsų poreikius. Interneto svetainėje kiekvienas projektas pateikiamas kartu su nuotraukomis ir brėžiniais.

Kiekvieno kartotinio projekto planas pateikiamas kartu su kaina, o individualaus namo sąmata ir kaina apskaičiuojamos individualiai. Unikalūs namų projektai , inovatyvūs sprendimai, kokybiškas ir vertingas nekilnojamasis turtas, namai, kvartalai, rezidencijos, interjerai. Indvidualių namų projektą ruošiame „nuo nulio“ pagal individualius Jūsų pageidavimus ir pagal konkrečią situaciją. Kada verta rinktis individualų gyvenamojo namo projektą?


Projektuojame individualius gyvenamuosius namus, sodo namelius, ūkinius pastatus ir kitos paskirties pastatus. Namų projektus ruošiame individualiai pagal užsakovo . Išsirinkite Jums gražiausią Namo Projektą. Populiariausi Namų Planai, namo projektai. Jei neradote patinkančio namo projekto ar norite kažko savito ir individualaus , o gal turite nestandartinių formų sklypą ? Tuomet užpildykite techninės užduoties anketą ir mes paruošime pagal Jūsų norus ir turimą sklypą atitinkantį projektą.


Pateikiamas išsamus namo projekto aprašymas, informacija apie architektą ar projektuotoją, kontaktiniai duomenys. Dviejų aukštų namo projektas ALFA. Projekto autorius Vytautas Pocius: asmenų šeimai . Virš metų projektavimo patirtis - individualių ir daugiabučių namų projektai , administracinių bei visuomeninių pastatų, interjerų, landšafto projektavimas.


Ilgametė patirtis projektuojant pagal Feng-Šui bei Vastu-Šastra principus.

Commentaires

Articles les plus consultés