Ikea åpningstider lørdag

Hei, så hyggelig at du stikker innom. Se åpningstider for restauranten og lekerommet. Info Bufret Lignende Åpningstider. Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår.


Velkommen til oss på IKEA Furuset!

Vår nettbutikk er alltid åpen! Vi serverer Frokostbuffè alle dager klokka 09. Bildet: Pasta med grønnsaksboller og tomasaus. NYHET: Lag din egen pasta. Sett sammen din favorittpasta.


Italiensk kvalitetspasta toppes med tomat- . Mandag til fredag: –22.

Sjekk ut de gode tilbudene våre eller ta en matbit i restauranten vår. Forus, Leangen og Åsane. Eksternt selvbetjent lager. På andre siden av veien finner du vårt andre selvbetjente lager. Bilde av fasaden på våre vareutlevering.


Kom til IKEA Åsane med buss. Den kjører til og fra sentrum (utenfor Busstasjonen, i Fjøsangerveien) en gang i timen. Se bussruten her. Vi holder åpent mandag–fredag 10–og lørdag 10–18.


RINGSAKER 10–(10–18). SØRLANDET 10–(10–19). Vi har alt dere trenger for å være sammen i jula. IKEA FAMILY-tilbud - Tilbudet gjelder angitt dato for IKEA FAMILY- medlemmer så langt lageret rekker.


Her finner du en oversikt over alle rettene vi serverer i restauranen vår. Bli IKEA FAMILY-medlem, det er enkelt og gratis.

Bistro Fyll på med litt energi etter handleturen i bistroen. Her serverer vi enkle retter. Fra Svenske spesialiteter.


Vi er stolte av å kunne presentere vår UTZ- sertifiserte og økologiske kafferserie PÅTÅR. Serien inneholder filterkaffe, bønner til filterkaffe, espressokaffe og bønner til espressokaffe.

Commentaires

Articles les plus consultés