Oppbevaring av sko i entre

INSPIRASJON TIL ENTREEN. Finn entreen som ønsker deg velkommen på riktig måte. Da er det ikke rart at det blir litt kork i skoparkeringen etter hvert.


Men fortvil ikke – vi gir deg inspirasjon til smart oppbevaring av skoene. Sko som velter ut av skapene i gangen, eller som rett og slett permanent befinner seg på gulvet. Klær som ikke får plass, og uendelig med nøkler, paraplyer, bager, sportsutstyr og smårot som aldri finner sin plass.

Det er hverdag i veldig mange ganger i norske hjem. Men det finnes heldigvis gode løsninger . Hvordan oppbevare høye støvletter? Det kan være vanskelig å finne en god plass til høye sko som støvletter og støvler. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. På Bo bedre kan du se shoppingtipsene til en liten entré ! Bruk gjerne et grunt kjøkkenskap som skap til sko og boots.


Det er plassbesparende og praktisk, siden hyllene kan flyttes, og . Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.

Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Heller ei er gangen det rommet man tenker først på når oppbevaring skal planlegges. Noe mange ofte ender opp med å angre bittert på når de opplever hektiske morgenstunder der ingen kan finne riktig jakke og votter, post som forsvinner og nøkler som aldri er der man er bombesikker på at man la dem . Skap gir god oppbevaring og skjuler rot. Gangen virker både større og ryddigere når det meste av klær og sko er skjult bak skapdører. Dersom du har en liten gang kan du vurdere grunne bokhyller med dører eller vitrineskap, disse løsningene gir god oppbevaring men tar mindre plass enn vanlige standard . Den tredje varianten er kun for veggfeste.


Den er formet som en smal list med slisse og tar dermed minimalt med plass. Den britiske designduoen j-me har designet de tre skohyllene. De har flere produkter med smart-løsninger som det kan være verd å ta en titt på. Du får noen av produktene vi viser fra . Gråmalt ytterdør fra Swedoor matcher hus og entre. Den kompakte entreen i det arkitekttegnede huset har til oppgave å betjene en hel barnefamilie.


Et praktisk oppbevaringssystem for våte klær og sko var primærbehovet. Foto: Foto: Sveinung Bråthen. Gulvteppet i denne entreen består av kokosfibre, et materiale som absorberer skitt og fukt godt og tåler mye slitasje. Ligner entreen din også en skobutikk med opphørssalg?


Sjekk i så fall disse smarte løsningene til oppbevaring , som våre kvikke lesere har funnet på. Skoreoler og skoskap er perfekte for å oppbevare sko ute av syne, og en stumtjener er ideell for å holde orden på yttertøyet.

Alt av møbler - til riktig pris. Hos JYSK tilbyr vi entrémøbler i en rekke ulike stiler og materialer, slik at du kan velge de møblene og det tilbehøret som passer best til din entre. Glem ikke detaljene, for eksempel en pen dørmatte . Med en åpen oppbevaringsløsning i entreen har du alt innen syns- og rekkevidde.


Sørg for å gi alle i familien sin egen hylle, for bedre oversikt og system. Synes du det er vanskelig å holde skuffene ryddig? Da kan kanskje skoskap være løsningen for deg. Skoskap kan nemlig brukes til langt mer enn bare sko , . Multifunksjonelle møbler i entreen er lurt, særlig hvis du har liten plass. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt.


Kasser på rekke blir både oppbevaring og sitteplass! Kul og smart oppbevaring av sko i en gang. Med de riktige møblene kan du skape en velorganisert . Hvis du har liten gang, er et høyt skoskap både plassbesparende og praktisk.


Snekre gjerne en stor skohylle selv, eller spør en du kjenner som er handy, så får du plass til mange par sko. Yttertøy du bruker sjelden trenger ikke oppbevares i gangen.

Commentaires

Articles les plus consultés