Jorksyrai kaina

Mažyliai atsimokės jums prisirišimu ir meile. Visais auginimo ir priežiūros klausimais patarsim ir padėsim. Rašykite laišką su trumpu prisistatymu apie save ir kokio šuniuko norite: namams, parodoms, veisimui.


Kiekvieno šuniuko kaina individuali. Super Vip Mini jorkšyrai su Dokumentais primename, kad pagal FCI standartą suaugę jorkšyro terjerai virš 3. VISI REIKALINGI SKIEPAI JAU ISIGALIOJĘ - GALI KELIAUTI I UŽSIENĮ Šuniukų kainos skirtingos.

Baldas yra ilgaamžis, nesusigula, nesusitrina, sunkiai tepasi ir yra patogus šuniui. Kainos :Raudonas - Eur. Pasiklydę,dovanojami,parduodami,perkami šunys. Jeigu būsimojo augintinio svoris, amžius ir kaina bei veisėjo balsas patiko, griebkite piniginę į dantis ir pirmyn! Vietoje vertėtų apžiūrėti gyvūnėlio mamą, jo sąkandį ir kailio būklę.


Dantys turi būti lygūs, viršutiniai išsikiša labiau nei priekiniai (kaip žmogaus), iltys susikryžiuoja. Kailis minkštas, švelnus. Dabar jis yra visame pasaulyje populiarus elegantiškų ponų.

Kilmingos mamos jorkuciai su skiepais, nukirminuoti ir turintys pasus Su komentarais, Vada, mėnesiai, Visi miestai, 2Eur. Jorksyrai , Vada, mėnesiai, Vilnius, 2Eur. Vokiečių aviganių šuniukai su dokumentais. Dvi kalytės ir du šuniukai.


Truputis apie tėvelius: Mama Dolčė- smulkaus sudėjimo mini jorkšyrė (sveria- kg. ) , m. Mieli jorksyro terjeru suniukai laukia savo seimininku ! Suniukai silkinio plauko, sveiki ir pilni energijos. Iesko nauju mylinciu namu spalio 7d gime jorksyro veisles suniukai. Jie labai drąsūs, lojalūs, protingi, labai prisirišę prie savo šeimininko, mylintys, švelnūs. Tiesiog mielumo įsikūnijimas.


Dianium su labai gera pedigree ir keletą čempionų, puikios charakterį. Jorkšyro brangiųjų šuniukai. Esame veislininkystės, mūsų. Dažnai jorkšyriukus dar vadina damų šuneliais.


Profesionali šuniukų kirpykla Vilniuje Naujiena! Kodėl kaina dispersija gali būti iki kelių dešimčių tūkstančių rublių? Tas faktas, kad jorkšyro terjerų šuniukai gali būti atliekami su skirtingų klasių.


Nuo to labai priklauso ir jų kaina.

Salone šunelis pagal šeimininkų pageidavimą išmaudomas, sušukuojamas ir apkerpamas ( kaina svyruoja nuo iki 1Lt). Taip pat galite įsigyti šiose prekybos vietose: Knygos. Pigus pristatymas į užsienį! Už šią prekę gausite knygų eurų! Jums taip pat gali patikti.


Parduodami savaiciu mini Jorksyro Terjerai. Abu tevai nesveria daugiau 2kg. Kiek zinau Lietuvoje jau buvo dvi vados suniuku su kilmes dokumentais.


Sios veisles suniukai nera pripazinti FCI,taciau jie daugelyje saliu dalyvauja parodose 0 . Ne šiaip susidomėjau šiais šuniukais. Apskritai nuo vaikystės žavėjausi šunimis. Tėvelis net praminė mane šunų karaliene.


Kai pagalvoji,jo žodžiai išsipildė. Grįžusi iš kelionės pradėjau ieškoti tų mažųjų sutvėrimų. Bet, sužinojusi kainą , net aiktelėjau.


Taupiau pinigėlius, deja, metams . Elektroninių parduotuvių nuoma - SHOP1.

Commentaires

Articles les plus consultés