Ikea ps 2012 bord

Små, nette dimensjoner gjør bordet enkelt å møblere me selv på begrenset. Njut av värmen och skönheten i förnybar bambu. Det är designat för att kunna monteras isär för att göra det enklare att återvinna (om det är möjligt där du bor). IKEA PS -kolleksjonen utfordrer de etablerte rammene, og tilbyr innovative løsninger – med en sammenleggbar sofa som kan henge på veggen, ei pute som også.


Oppladbar lykt i et bur. Bær den, heng den opp eller sett den på bordet.

Materiale på bordplata er bambus og denne er svært slitesterk. Nett spisebord som passet til både kjøkken og spisestue. Ellers et greit og praktisk bord.


Enkelt å møblere me selv på begrenset plass. Bordplate i det sterke materialet bambus som er svært lett å rengjøre. Bein i hvitlakkert aluminium.


Bordet har to klaffer på hver side som enkelt heises for å gjøre bordet lenger. Mål: Lengde uten klaffer: . Populært slagbord med bordplate i slitesterk bambus.

Ben i hvitlakkert metall. Bordet har i utgangspunktet plass til 2-personer, men har også grei plass til… Vis hele beskrivelsen. The table top is easy to remove and hand wash.


Separate shelf for magazines, etc. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Det er et klapbord med plads til personer. Bordet er næsten ikke brugt og står fuldstændig som. Slidstærk bambus bordplade med stålben.


Kan nemt skilles ad og står meget stabilt når det er samlet. Vi har brugt det i en lille lejlighe hvor det har fungeret perfekt at slå siderne ned til hverdag og siderne op når man har. Bordplaten er laget av bambus - et slitesterkt naturmateriale. Kompakt bord - ideelt for enda et lite rom. Nu har vi bytt soffbord och det här bordet är över.


Tycker att det här bordet är jättefint för att vara IKEA, så design-ish. Men nu ska det byta hem. Bordet köpt i höstas, är i nyskick och betydligt använt, inga repor. Find Ikea ps på GulogGratis.


Fyra stycken fina retro böjträstolar i bok med rottingsits.

Mindre bruksslitage, en stol i behov av limning i övrigt fint skick. Säljer endast hela gruppen tillsammans.

Commentaires

Articles les plus consultés