Ikea madrass 80x200

Enkel å holde ren siden du kan ta av trekket og. Kjøp en ny madrass fra IKEA. Du finner et stort utvalg av skum-, lateks-, springfjær- og rammemadrasser i alle standardstørrelser.


Overmadrassens trekk med stretch. Enkel att hålla ren eftersom du kan ta av tyget tvätta det i.

Denne kategorien er under utvikling. Det betyr at vi ikke har rukket å gjøre den så bra som vi vil at den skal være. Derfor kan det mangle noen produkter og priser.


Priser fra butikker i denne kategorien. Polstret med polyeterskum. Vaskbart stretchtrekk med lett quilting. Usikker på hvilken madrass du skal velge? I vår madrassguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig .

Uten overmadrass har denne skummadrassen en prislapp på 6kroner i Norge. Finns att hämtas i Gamla Enskede. Det kan du sikker velge selv. Det står hvilket madrass mål sengen skal ha på nettet hvor sengen vises. På IKEA på Leangen er den utstilt med begge madrassene i, men da kan du ikke velge tykke madrasser.


Ansvarlig: Geir Rudolfsen. Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne. Madrassen er ikke pakket ut og selges for 5NOK. Vi har et stort utvalg av overmadrasser fra Jensen, Svane og Wonderland. Her er de fineste nyhetene fra Ikea.


Inkludert den nye Sällskap-kolleksjonen! Ikea sultan madrass fra Kr. Får jeg kjøpt madrasser som er brede andre steder enn IKEA ? Jeg har en Hemnes dagseng og vil bytte ut madrassen jeg har med to tynnere. Trenger den som dobbeltseng ganske raskt og IKEA ligger ikke akkurat en svipptur unna.


Noen som vet om Jysk, Bohus eller Skeidar selger den bredden?

Commentaires

Articles les plus consultés