Ikea garderobe inspirasjon

En garderobe full av skatter. Tenk på skuffer, hyller og stenger som et sted du kan vise frem favorittingene dine. Vi lot oss inspirere av Ginas garderobe – den har små personlige detaljer som passer til hennes tilbehør og stil. Entré med hvit garderobe og brunt skoskap med plass til minst tolv par sko.


Vi har mange forskjellige stiler og. I PAX-galleriet finner du forskjellige varianter av PAX- garderober med ulike dører og utførelser.

Velg en ferdig kombinasjon eller design din egen garderobe. Stort hotellrom med hvit dobbeltseng kombinert med nattbord og en garderobe med speildører. Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek.


IKEA - Velkommen til stuegalleriet, der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer. Besøk oss for å oppleve soveromsoppbevaring til lave priser! Vi dro på Ikea , så på Pax-systemet, men det var ikke, på langt nær så minimalistisk i stilen som jeg ønsket.


Vi ville ha en garderobe. Hvorfor ikke bare kjøpe kjøkken fra Ikea og bruke som garderobe ?

Vi innrømmer mer enn gjerne at vi elsker Ikea. Møbelgiganten har en solid posisjon i det norske markedet, og de er gode på både trender, praktiske løsninger – og ikke minst pris. Men når du snubler over Bestå-reoler, Metod- kjøkken og Pax- garderober overalt, er det ikke til å komme fra at det blir litt . Hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev, får du alltid gode tips og boliginspirasjon i innboksen din.


LES OGSÅ Det perfekte møbelet til en smal gang. Har du mulighet til å skreddersy din egen garderobe , ikke glem alle småplaggene og utnytt plassen til det fulle. Her er enda flere tips som hjelper deg å holde . Skap din perfekte garderobe , som holder orden på klær, sko og tilbehør. Se hvordan du får mest mulig ut av plassen!


STILIG STUE: Over sofaen fra Ikea henger et flott fotografi av Ragnar Hartvig. SPESIALLAGD: Bokhyllen er inspirert av designeren Terence Conran, men bygd i en størrelse som passer stua. Jeg byde et stort garderobeskap i sovealkoven og får plass til mye under sengen. Knotter, håndtak, bein og fronter. Svenske Superfront, som også har et showroom i Oslo, har spesialisert seg på fronter og tilbehør til skjenker og skap i Bestå- serien, samt Pax- garderober og Metod og Faktum-kjøkken.


De har både forskjellige farger og teksturer, og kan forandre uttrykket på ikeamøbelet. This Pin was discovered by Anja Sletten. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Drømmer du om mer plass til klærne og system i garderoben ? Da er du langt fra alene.

Det tar nok litt tid før vi når amerikanske . Sånn får du frittstående klesstativ og en åpen garderobe til å se ryddig ut. La deg inspirere av disse damene og herrene som har klart kunsten å gjøre det både dekorativt og praktisk. Nina Holst har brukt håndkleholdere fra Ikea til å henge solbriller, smykker og belter.


Med eksklusive materialer som marmor, corian og eik har Ikea -kjøkkenet fått en oppgradering på budsjett.

Commentaires

Articles les plus consultés