Taxfree sola

Tax-Free priser på store kjente merker. Select the best offers stress-free. Du finner oss ved gate 17. Using our pre-order service you can obtain information on the products you want before your journey and enter orders online – from the convenience of your own home. Taxfree -priser også innenlands.


PÅ GARDERMOEN: Ikke taxfree , men nesten.

Prisene er ihvertfall de samme. Klikk deretter på om du ønsker å hente varene på utreise eller ankomst. Tilbudet finnes på Gardermoen, Fleslan Kjevik, Sola og Flesland. Ved noen av flyplassene kan du også bestille varer i Travel Value-butikkene i forbindelse med innenlandsreiser.


Klikk med deg varene du ønsker fra sortimentet i . De har ansvar for taxfree -butikkene på Gardermoen, Værnes, Kjevik, Sola og Fleslan og opererer med samme pris i alle sine butikker. Han forklarer at de totalt sett er best i Norden, men prisene varierer noe med valutakursen. Vi kan for eksempel være billigst tirsdag, men ikke på onsdag, eksemplifiserer .

Verken vingummi eller Toblerone kommer med på listen over de mest populære sukkervarene, og ikke en enste vodka er med på listen over de mest solgte brennevinene. Og det gjelder uansett hvor i landet du handler, enten det er på Sola eller på Gardermoen. Det er de samme varene som går igjen på . Du kan fort spare hundrelapper ved å handle vin på taxfree. På grunn av ombygging på Sola må reisande frå Tyrkia no handla varer gjennom taxfree -butikken i Tyrkia før dei reiser heim, eller på Sola før dei reiser ut.


Over 4forskjellige viner er til salgs på Gardermoen ankomst, som er Norges største vinbutikk målt i antall solgte liter. Totalt ble det solgt millioner liter vin ved Travel Retail Norways taxfreebutikker ved de største flyplassene ifjor. Sola går aldri ned i taxfreeimperiet Heinemann. Men selv om det tyske selskapet har butikker i både Tysklan Kina, Sør-Afrika og andre lan er det ingen steder Heinemann tjener så godt som i Norge. Når åpner taxfree -butikken på sola lufthavn om morgenen?


Her sjekker du på flyplasser. I Norge kan du sjekke på Duty-free. Her kan du sjekke i åtte butikker på fire forskjellige flyplasser. Disse er Gardermoen, Kjevik, Sola og Værnes.


Her er listen over hvor du . Skal du reise i høstferien? Noen viner er faktisk dyrere på taxfree enn de er på vinmonopolet. Se hvilke viner de bør kjøpe med deg, enten du reiser med fly eller båt.

Heinemann, som driver taxfree -butikken på Gardermoen, har også ansvaret for butikkene på Fleslan Værnes, Sola og Kjevik. Flere av vinene på Gardermoen er også tilgjengelige på de andre flyplassene. Du kan sjekke tilbudet på din flyplass ved å velge by på denne siden.


Når du er kommet på siden til . Morgendagens tax-free -handel: – Bygger om butikkene. Den etterlengtede netthandel-løsningen kan du nå bruke hvis du flyr internasjonalt til eller fra Oslo Lufthavn Gardemoen, Stavanger Lufthavn Sola , Bergen Lufthavn Fleslan Trondheim Lufthavn Værnes eller Kristiansand Lufthavn Kjevik. Alkoholholdige varer var billigst på den danske flyplassen, viser tallene fra prissammenligningen.

Commentaires

Articles les plus consultés