Motoblokai naudoti

Honda ( AG ) varikliais. Tai Rusijoje pagaminti, motoblokai su patikimais varikliais. Dauguma kitų gamintojų siūlomi motoblokai turi diržinį pavarų mechanizmą, Ugra reduktorius krumpliaratinis, pavaros į priekį ir atgal, be to šis motoblokas turi ir darbinį veleną prie kurio gali būti jungiami įvairūs priedai: siurblys, sniego . Kompanijos PUBERT produkcija eksportuojama daugiau nei pasaulio šalių.


Produktai parduomi ne tik su . Nauji ukrainiečių gamybos motoblokai „Motor Sič MB – 9“.

Atvežti tiesiai iš gamintojo, sertifikuoti, su garantija. Domina žemės kultivatoriai, motoblokai ? Naudoti motoblokai yra puiki išeitis norint nusipirkti pigų motobloką. Perkant naudotą motobloką nusipirksime daug geresnį prietaisą nei už tą pačią kainą naują. Viskas apie motoblokus, jų nuomą, pirkimą ir priežiūrą.


Jo pagalba apdirbama žemė, pjaunama žolė, sodinamos ir kasamos bulvės, palaistomos pasodintos agrokultūros, pervežami nedideli kroviniai, o žiema, . Moto purentuvai mini kultivatoriai didelis pasirinkimas. Dažnos akcijos, kaina internetu pigiau.

Motoblokai internetu pigiau. Naujausi pasiūlymai, geriausios kainos. Kadangi čia renkasi tie, kurie rūpinasi savo namų ūkiu, tai gal kas nors galėtų pasidalyti patirtimi.


Problema - kieme yra nedidelis daržas, apie arai, jį knisti kas metai su lopeta nusibodo, domina technika skirta šiam reikalui. Kultivatoriai ir motoblokai internetu gera kaina. Pristatymas visoje Lietuvoje.


UGRA gali padėti atlikti visą eilę ūkyje svarbių darbų: apdirbti žemę, nupjauti žolę, sodinti ir kasti bulves, laistyti, pervežti nedideli kroviniai, o žiema, išvalyti sniegą. Aliuminio korpusas suteikia lengvumą. Krumpliaračiai ir mova tepami, kas suteikia ilgaamžiškumą ir patikimumą.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Nemokami skelbimai kiekvienam! Patrauklūs pasiūlymai įsigyti kokybišką žemės ūkio techniką jūsų regione.


Isbandymas prikabinti mtz priekaba prie joponiuko motobloko ukio darbai meslo vezimas.

Commentaires

Articles les plus consultés