Mobilios pirtys pardavimui

Norintiems sumažinti įtampą ir stresą bei pašalinti iš organizmo kenksmingas medžiagas siūlome įsigyti lauko pirtį. Sauna pagaminta iš Sibiro eglės esant poreikiui galime pagaminti iš sibiro maumedžio ar termo medienos. Pirtyje gali kaitintis 6-žmones, priklausomai . Vienu metu gali kaitintis žmonės. Galime pristatyti visoje Lietuvoje. Praduodama be priekabos.


Parduodu pirti 6-8su terasa. Kubilo komplektacija: suoliukai, dangtis, laipteliai, taurių laikikliai, nerūdijančio plieno suveržimo lankai, vandens išleidimo anga, kubilas impregnuotas aliejumi. Eglinis kubilas, diametrai ir kainos: 1m - 219€ 6m – 3€ 8m . Israsome saskaitas fakturas, galimas mokejimas pavedimu! Jau dabar galime pasiulyti Pirtele -Sauna įsigyti išsimoketinai ! Del salygu prasome kreiptis nurodytu telefonu ir mes rasime optimaliausia sprendima! Su gulto pagalba pirtį galima lengvai transformuoti į poilsio namelį su miegamąją vieta.


Galite pasirinkti pirties dydį, formą, spalvą, langų formą, vidaus komplektaciją. Jos puikiai tinka butuose, sodo nameliuose ir kitose erdvėse, kuriose nėra galimybės įsirengti pirties atskiroje patalpoje. Esant poreikiui yra galimybė užsisakyti pirtį . Individualiai pagal užsakymą gaminu mobilias pirtis nuo iki m. Iš vidaus apkalu lapuočio dailylentėmis. Jos gali būti kūrenamos saunos viduje arba išorėje. Pagal užsakymą galime pagaminti didesnio ar mažesnio išmatavimo pirtis.


Standartinė komplektacja: Elektros instaliacija, viduje sumontuoti skirtingo aukščio suoliukai - gultai, grindys, . Mobilios bačkos tipo pirtelės. Sauna-bačka – tai mobili pirtis , kurią lengva transportuoti, lengva pastatyti kur norima ir nereikalaujanti daug vietos. Ji papuoš Jūsų namo ar kiemo aplinką. Tai puiki vieta atsipalaiduoti, pašalinti kasdieninį stresą, praleisti laiką vienumoje, su šeima ar geriausiais draugais, suteikti poilsį ir kūnui ir sielai.


Tik turėdami šia pirtį jus priversit kaimynų pavydėt tokia pirtys Pirties išmatavimai 0m. Vardas: mediniaiBROLIAI. Grįžti į skelbimų sąrašą . UAB MEDRIEVĖ statinės formos lauko pirtys , pirčių gamyba, kubilų pardavimas , padėklų gamyba, šulinių apdaila, medinių tvorų skydai, karkasiniai namai, lauko baldai, pavėsinės, statybinė mediena, gamyba pagal užsakymus.


Nuomojame dvi pirtis ant ratų, įrengtas.

Commentaires

Articles les plus consultés