Įrankiai pigiau

Darbų laikas derinamas pagal kliento poreikius. Platus pasirinkimas, greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Taupyk laiką ir pinigus!


Prekes pristatome per darbo dieną. Elektriniai įrankiai internetu.

Pjūklai, atsuktuvai, kaltai, grąžtai ir kt. Greitas pristatymas visoje Lietuvoje. Pirkite internetu per dieną!


Teikiame lombardo paslaugas: skoliname pinigus už užstatą turintį komercinę vertę (automobilius, statybinius įrankius , juvelyrinius dirbinius, kompiuterius, mobiluosius telefonus, org. techniką, buitine techniką ir nekilnojamajį turtą). Nuolaidos ir akcijos taikomos ribotą laiką, su ribotu prekių kiekiu. Akcinių prekių aprašymai parengti vadovaujantis gamintojo pateikta informacija.


UAB „Gitana“ pasilieka teisę . Pristatymas per darbo dieną!

Darbo įrankiai su nuolaida iš Otto. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Akumuliatorinių 18V įrankių komplektas RYOBI RK184.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Sodo įrankiai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Statybiniai ir automobiliniai įrankiai - Topimeksas.


Leave a Reply Cancel Reply. Kad baldas stovėtų, jam surinkti nereikia jokių įrankių : viena detalė su kita jungiama jas suneriant. Dizainerė Anne Hirvonen sukūrė privatumo teikiančias kartonines tvirto kartono širmas. Nordgren širma patogi tuo, kad gali būti siaurinama ir platinama. Kiti dizaineriai kūrė erdves atskiriančias širmas, . Harmoninga aplinka namuose turėtų vyrauti ne tik šventiniu laikotarpiu, todėl ir virtuvėje naudojami įrankiai dažniausiai derinami tarpusavyje.


Pigūs įrankiai dažnai patraukia mūsų dėmesį, tad net nepajaučiame, kaip laikui bėgant pripildome namus įvairiems virtuvės darbams skirtais gaminiais ir galiausiai pastebime, jog ši . Bosch, Hilti, Makita ir kiti įrankiai. Skilsaw“ pradėtas gaminti masiškai. Tais metais aliuminio liejinys buvo pirmą kartą panaudotas elektrinių įrankių gamyboje.

Atrinkome populiariausias Makita prekes, kurioms siūlome ypatingas kainas. Sandėlyje esančias prekes pristatome per d. Mažmeninė ir internetinė prekyba. Didžiausias darbo įrankių asortimentas.

Commentaires

Articles les plus consultés