Ikea i nordland

AproposBlant de mange ting jeg ikke forstår her i verden, finner vi dette jaget etter å få møbelgiganten Ikea til å etablere seg i Nord-Norge. Kommune etter kommune virker å ligge på kne for å firmaet til ultrarikingen Ingvar Kamprad til å starte butikk i akkurat deres kommune. Ene dagen jubler Narvik, . Ikea har besluttet å utsette byggingen av flere planlagte varehus i Vestby, Larvik og Sandefjord.


Både markedet, kundenes forventninger og måter å handle på har endret seg siden planleggingen startet. Derfor er det besluttet å utsette byggestart, sier kommunikasjonsdirektør Jan Christian Thomessen i en . RINGSAKER 10–(10–18). SØRLANDET 10–(10–19). Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle på IKEA.


Daniels Montasjeservice er etablert 31. Lang erfaring i håndverkeryrket med gode referanser fra fornøy. Om drøye fem år kan landsdelens første Ikea være en realitet. Men kampanjen har ingen betydning ifølge Ikea.


Bodø kommune, fylkeskommune og Coop Nordland har fridd til Ikea. Etter at Ikea varslet sin interesse for Nord-Norge for godt over to år siden, har den endelige beslutningen om hvor og når møbelgiganten skal etablere. Det lokale arbeidet for å få Ikea -etablering på Fauske, er skrinlagt etter at det tidligere i uken ble kjent at Ikea har valgt å satse på Tromsø, melder an. En merkelig prosess, og jeg er overrasket over at Ikea ser ut til å velge den nest beste løsningen.


Det sier førsteamanuensis ved Universitet i Nordland , . Møbelgiganten har satt flere varehus på vent. Ingen kommentar, sier ordfører Ole H. Hjartøy (H) når han blir konfrontert med at kommune, fylkeskommune og Coop Nordland har fridd til Ikea. NORSK-UKRAINSK MØTE: PhD-stipendiat Olga Iermolenko fra Universitetet i Nordland er fra Kiev, men bor og arbeider i Bodø.


Tirsdag ettermiddag fikk hun en samtale med statsminister Erna Solberg om en fersk guide for dem som vil gjøre business i Ukraina. Mellom deDirektør Frode Mellemvik fra . Vi søker C-sjåfør til Bodø! Vi som jobber hos StudentConsulting brenner for å skape jobb for unge i starten av sin karriere.


IKEA til Mosjøen for en helg.

Commentaires

Articles les plus consultés