Gamle bilder fra lofoten

Her kommer bilder fra Lofotpostens rikholdige arkiv. Klikk på bildet for å få full størrelse. Hurtigruta i Trollfjorden.


Svolvær, Fiskebåter på havna . Lofotfiske, stockfish, Nord-norge, nordlan lofoten , vesterålen, helgelan norway.

I sommer ble Arkivverket ferdig med å digitalisere gamle glassplater fra Havnedirektoratets arkiv. Dette er historisk unike bilder som dokumenterer steder og havner langs kysten vår. I tillegg finner du bilder. I over år har hurtigruta MS Lofoten trafikkert kysten. Gamle Hansen bilder fra Lofoten.


Nå gjenoppstår skipet i klassisk stil. BILDER FRA VAKRE HENNINGSVÆR.

Her vil vi legge ut litt bilder fra Gammelfileten Brygge, fra Henningsvær og fra Lofoten. En salig blanding av gammelt og nytt. Lofoten og Henningsvær har i løpet av de siste år vært igjennom perioder med store endringer.


Hei har noen bilder fra folkeskolen på Gimsø i Lofoten ? Under andre verdenskrig anla den tyske krigsmakten en fangeleir ved Nes fort i Lødingen. Krigsfangeleir i Lødingen. Det er nettstedet festningsverk. Nes, og både dem og Lofoten. Hvordan tjener dere penger?


Vi får betalt av reiseselskapene. Enten via annonser eller når du klikker og bestiller en reise. Vi inviterer dugnadsfolk, trenere. Husker du Uroa og Åga? Da vil museet prate med deg.


Nå har vi gravd i arkivet igjen. Serie med bilder fra Lofotfisket.

Det var store mengder skrei i Lofoten de første årene, og mange kom søkklastet til kai for å levere. Gjestehuset Det gamle Hotellet.

Commentaires

Articles les plus consultés