Velour gulvteppe

Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut. Uansett om du vil at teppet ditt skal stikke seg ut og være det fineste i . Accessories › Tekstiler Bufret Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.

Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Her vi du finne tepper til alle rom i huset, enten de luksuriøse bambus teppene fra Massimo, vakre Kelimer fra Traditon eller de klassiske Peas ullteppene fra HAY. Teppe Kelims Light Grey.


Vi tilbyr tepper i ulike størrelser og materialer for alle rommene i huset. Egen side for håndknyttede gulvtep. Vær smart kjøp ditt teppe direkte fra rull.


Da får du rask, rimelig og sikker levering av kvalitetstepper for soverom, stue og trapp samt spesialtepper som utetepper, tepper godkjent for offentlig bruk og messetepper.

Fra rullene kan vi omgående lage ditt nye gulvteppe i ønsket størrelse, farge og . Sidebord Plinth, i marmor fra Menu. Sofa Beetle Sofa, i rustrød velur fra Gubi. Det skinnende viskoseteppe Solid i fargen blågrått fra Layered. De italienske interiørarkitektene Dimore Studio, har lenge hatt en kjærlighet for blågrå vegger. Sjekk ut Pintrest for mer inspirasjon.


Vi lar oss inspirere av tepper på flere ulike måter som for eksempel å underbygge en personlig stil eller skape en helhet ved å samle møbler i soner. I tillegg kan tepper forbedre akustikken betraktelig i et rom. Våre tepper, ryer og dørmatter . Gulvtepper , utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Et gulvteppe på stue er dekorativt og skaper en varm stemning.


Et plastteppe på terassen gjør uteplassen koselig. Du bør se vårt utvalg av vegg til vegg teppe. Se nå og gjør et røverkjøp! Et teppe på kjøkkengulvet er praktisk og pent.


Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst? Et stort deilig gulvteppe vil forsterke den frodige stilen og et alternativ til et sofabor som en puff i fløyel, er en utmerket kombinasjon.

Bøker og planter vil understreke den. Understrek den mørke stilen med tekstiler i bløte, tunge tekstiler som for eksempel velur og fløyel. Det tilfører et eksklusivt preg. Plassering, Produktnavn, Pris, Serie.


Set Descending Direction. Legg i ønskeliste Sammenligne. Vi tilbyr gode engros og tilpassede tjenester for ulike velour teppe produkter. Velkommen til å kontakte fabrikken vår.


Traffic er ett vegg til vegg teppe av kjempe kvalitet som ofte brukes til kontorer så vel som bil, båt, svalganger i boligkomplekser og campingvogn. Det er velourteppe laget av 1 PP Twistex og stainsafe behandlet, noe som gjør at ikke smuss og flekker fester seg. Baksiden er gelfoam som gjør at det er . Et hjem er ikke et hjem uten de små detaljene - og detaljene finner du hos JYSK. Du finner også tekstiler i kunstig pels, ull og velour , .

Commentaires

Articles les plus consultés