Plantasjen kundeklubb

Vi ønsker å være med å forenkle og forbedre ditt liv med planter. Meld deg inn i vår kundeklubb og motta tips og rå aktiviteter og gode tilbud. Bruk den e-postadressen og det passordet du satte når du registrerte deg for å logge deg på. Ikke medlemskap i en kundeklubb.


TILBUD: Ja, jeg vil ha gode tilbud. Skal investere i hagemøbler for nærmere 30.

Pleier de det, og i så fall når? Hender det at man får en viss prosent i rabatt på hele butikken som medlem i kundeklubben ? Plantasjen lanserer neste generasjons kundeklubb. See what people are saying and join the conversation. Har nettopp meldt meg inn.


Lade Arena i Trondheim er det ideelle handelssenteret for familier. Vi har gratis parkering, de største butikkene og det beste vareutvalget. Supertilbud kun på sms, Shoppingtips, Nyheter i butikkene, Aktuelle aktiviteter, Info om det DU liker, Konkurranser, Vervetilbud og enkel avmelding!

Som medlem i Strandtorgets kundeklubb mottar du sms om varer som selges til spesielt lave priser, ofte er det først-til-mølla som gjelder. De vil ha deg med i en kundeklubb eller få deg til å benytte en app. Melder du deg inn i kundeklubben Scandic Friends, får du gratis kaffe og bolle når du har bursdag. Nå består kundeklubben av mer enn 650.


Norge, og har bikket millionen i Norden. Når man melder seg inn i en kundeklubb skal man bli spurt om man ønsker eller tillater analyse av handlemønster. Det er en klubb hvor du får informasjon om nyåpninger, aktiviteter og andre nyheter i tillegg til spesialtilbud til våre medlemmer. Roser pk, lengde cm.


Tiller Torget ønsker å gjøre litt mer stas på alle våre hyggelige og trofaste kunder. Registrer deg på plantasjen. Selskapet har i år fått Euronics og Kid interiør inn på kundelisten. I tillegg har det norske selskapet etablert kundeklubb for svenske Akademibokhandeln, med 2butikker.


Nå har også en stor moteaktør, Gina Tricot, valgt å bruke Oculos. Med sine vakre, små blomster er slynglobelia en nydelig sommerblomst. Enten du planter den i be krukke eller i en ampel, vil den pynte fint opp gjennom hele sommeren.


Spør om oss tips og råd så hjelper vi deg.

Commentaires

Articles les plus consultés