Perforatorius makita hr2470

Skubus grąžto griebtuvo keitimas nenaudojant rakto: iš „SDS-Plus“ į gnybtų griebtuvą tiesiog per kelias sekundes. Bendras svoris su pakuote, kg. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Taupyk laiką ir pinigus! Patvarus įrankis skirtas kasdieniam naudojimui.


Ekstremaliai maža vibracija.

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Dėka naujos šepetėlių tvirtinimo sistemos. Paprastas grąžto keitimas.


Grąžtų ir kaltų rinkinys iš dalių - tinkantis perforatoriams su . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Pirk dabar ir pristatysime per dvi dienas. Daugiau informacijos: sandėlis. Naudojamoji galia, 7W.


Prieš perkant kitur, prašyk IMK.

Apsilankykite mūsų svetainėje ir sužinokite daugiau. Elektroninė parduotuvė IMK. Patikimas įrankis griovimo, gręžimo, statybų darbams.


Ergonomiška guminė rankena – patogiau valdyti įrankį. Keičiamas greitis ir sukimas atbuline eiga. Lengvas ir kompaktiškas 3-jų darbo režimų perforatorius : kalimas, gręžimas su kalimu ir gręžimas. Atbulinės eigos sistema, prailgina anglinių šepetėlių eksploatavimo laiką ir nesumažina galios dirbant atbuline eiga.


Makita savo istoriją skaičiuoja. Dėl šepetėlių sistemos sukimo greitis vienodas ir dirbant atbuline eiga. Papildomi duomenys: Gumuotas korpusas ir rankena. Start making your own internet bussines today! Gręžimo skersmuo: mm betone,.


Join our website and start learn HOW! Totalvekt med emballasjen, kg. Verktøydimensjoner, 3mm. Bore- og meiselfeste, SDS-plus.

Commentaires

Articles les plus consultés