Kotedzai kaune nuoma

Kotedžo nuoma žaliakalnyje. Kaunas , Žaliakalnis, P. Jei svajojate apie mėgstamos kavos puodelį gamtos apsuptyje, nuosavoje terasoje ar kiemelyje, dairykitės kotedžo. Nuomojami kotedžai dažniausiai būna šiuolaikiškai apstatyti, patogaus išplanavimo, puikiai atitinkantys šeimos poreikius.


Gyvenamojo namo dalis Neringoje, Juodkrantėje, L. Namai, kotedžai , sodai, butu nuoma kaune skelbimai.

Nekilnojamas turtas Lietuvoje. Pardavimas, nuomos pasiūlymai. Išsirink svajonių namus! Gyvenamasis namas Vilniuje, Verkiuose, Žaliųjų Ežerų g. Nemokami nuomojamų namų, sodybų, kotedžų skelbimai. Veršvų projekto pratęsimas.


Kokybiški, šilti ir saugūs namai, ramiam gyvenimui gamtos prieglobstyje. Vadovaudamiesi šia vizija, architektų biuras “Gintautas Natkevičius ir partneriai” kūrė namus Jums. Kad ČIA gyventi būtų gera.

Botanikos sodo, Bitininkų gatvėje, statomos . Būsto nuoma su išsipirkimu – tai galimybė apsigyventi naujame bute, net jei neturite sukaupę pradinio įnašo. Vilniečiai jau senokai džiaugiasi galimybe tokiu būdu įsigyti būstą, o nuo šiol naujos statybos, šiltus bei jaukius namus tokiu būdu galės įsigyti ir kauniečiai. Turto vertinimas, verslo vertinimas.


Išnuomojamos, parduodamos patalpos. Tai puikaus išplanavimo ir kainos kotedžai su nuosavu kiemeliu , leis Jums pajusti visavertį ir ramų gyvenimą. Parduodami butai,namai, kotedžai sodybos,patalpos,žemės sklypai. Pirkti ar pačiam statyti namą?


Patarimai iš pirmų lūpų. Namų saugumas švenčių laikotarpiu: išjungti, tikrinti, neskelbti socialiniuose tinkluose. VGTU studentams - moderniausia skaitmeninės statybos technologijos platforma.


Komercinių patalpų nuoma : vien stogo virš galvos nebeužtenka. Viešnagės metu galėsite naudotis kepsninėmis, atsipalaiduoti sezoniniame lauko baseine ir sode. Užregistruokite savo apgyvendinimo įstaigą Booking. Lengvai raskite svečių ir uždirbkite daugiau . Parduodamas erdvus kokybiškai įrengtas kambarių kotedžas Panemunėje, Tako g.

Commentaires

Articles les plus consultés