Takskinne med spotter

Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takskinner downlights og andre taklamper til gode priser. Vi fører takskinner fra en rekke ulike designere, merker og stilarter. Enten du er på utkikk etter moderne takskinner eller en med klassisk look, vil du garantert finne takskinner som passer din smak blant . Takspotter for moderne hjem.


Vi har flere ulike løsninger, også med medfølgende skinne , lavvoltswire og enkle oppsett av takspotter. I tillegg til at du kan rette lampene som du vil, kan du med enkelte .

Skinne med flere spotlights på rekke. En spotskinne har mellom tre og fem spotter , og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Gir god allmennbelysning og perfekt i en gang hvor du kan sette lyspunktene mot bilder på veggen. Om du ønsker lengre spotskinner med flere lamper, se spotskinne system. Dette er også det rimeligste systemet.


Du kan benytte et stort utvalg pendler samt spotter for GU1 gjerne med LED-pærer. Vi har et stort utvalg lamper som egner seg til skinnene. Spotter for 230V skinnesystem.


Vi har samlet alle spottene for 230V skinnesystem her.

Under tilbehør til de ulike spottene finner du skinner og tilbehør som passer til spottene. Enkelte av spottene finnes også i . Trenger du en stilig downlight? Vi har downlights, spotlight og LED spotter i alle prisklasser. Er du på utkikk etter spotlights og spotter i tak?


Lampegiganten tilbyr et enormt utvalg av spotter i vår online nettbutikk. God kvalitet til lave priser. Correct takskinne - Sort. Takskinne med spotter i matt sort. Lengde: 83cm Sokkel: 4xGU10.


Enkel og stilren takskinne i lakkert aluminium med GUsokkel fra. Link MIB komplett spotskinnepakke med skinne , endetilkobling og spotter. Salg Quick view Brooks takspot 3-Lys. Er gangen noe bredere, er plafond et godt valg, da spotter både kan blende og ha liten virkning. Det er også praktisk med spotlights på skinne eller downlights i taket.


Løsning: Sørg for nok belysning inn i garderobeskapene, gjerne spotter på skinner. Våre downlights gir godt arbeidslys og mykt stemningslys. Det brede utvalget vårt gir deg alle muligheter til å få godt lys, dreibare punktlys og dempet belysning.


Vi har store og små modeller av downlights, med eller uten LED.

Det finnes tynne LED-paneler som enkelt kan skjules under en hylle eller i et vitrineskap. Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet. Lysbutikken Lysbutikken, i, Stort utvalg.


Det er en smart løsning for rehabiliteringsprosjekter, og de er fine å justere hvis de kolliderer med møbler eller lignende. ZIP 230V SKINNE 2M MATT-HVIT. CATO LED SKINNE DIMBAR, 3-LYS MATTHVIT.


NYMÅNE takspotlight med spotter, hvit Maks: W Diameter: cm. Ny lamp fra IKEA - Bäve LE spotter Artikkelnummer: 402.

Commentaires

Articles les plus consultés