Lc 1 2017

Nye, oppdaterte dressurprotokoller for spesialdressur gjelder fra 1. For alle programmene regnes nå hilsen uten tøylene i venstre hånd som feil (- 2p i standardprogram, - i unghestprogram) og ikke som feilridning. Programmene er gyldige fra 1. Gyldige dressurprogram for spesialdressur 01. Innridning i arbeidstrav.


Holdt – urørlig - hilsning – fremridning i arbeidstrav. Kommentarene er korte og. Det er også laget et nytt LB:3 . MAprogrammet er udgået pr.


Her kan du høre den 5-stjernede dommer Hans-Christian Matthiesen fortælle om sin måde at bedømme programmerne på. MA- A - nyt program pr. Dressurprogrammer Grand Prix niveau. I serien her kan du se Intermediare II, Grand Prix og Grand Prix Special. Her kommer alle programmene som finnes innen dressur.


Førde Køyre Og Rideklubb. FH ryttere leverer selv dressurprogram. Denne klassen går som utvidet klubbstevne. Gavepremier, 15 Start Res, 20. Klassen er lukket for ryttere som har ridd LA til over . No har vi endelig komt til det stadiet hvor vi kan øve på dressurprogram.


LC:dressur program (øving). Dette har tatt oss måneder med trening, og endelig kunne vi begynne på LC:1. MINNER OM RIDESKOLESTEVNE I DRESSUR PÅ MELGÅRD HESTESENTER SØNDAG 20.


Dommer: Charlotte Moen Start kl. Viktig informasjon til alle som skal starte på klubbstevne mai. LC og LB, og det er enkelte endringer i LA: MB:og MB:3. LCprogram tegning, lavet til B bane(Pony) Rød- Skridt Mørkgrøn- Arbejdstrav Lysgrøn- Trav Letridning Blå.


Galop Grå- Parade Jeg laver gerne flere :-) Skr. Oppvarming i klasse vert frå kl. Protokoller vil bli lagt . LB:er et vanlig dressurprogram der man rir alene. Det jeg fikk opplyst om denne tupe trening var at man først red programmet som man selv hadde valgt og at dommeren bedømte dette.


Så gikk man igjennom ridningen etterpå og øvde på de litt dårligere tingene. I dag er første gangen jeg har ridd et dressurprogram uten at noen har lest programmet for meg.

Commentaires

Articles les plus consultés