Galleri brandstrup

The gallery will be open from - pm Friday 23. Artists ExhibitionsProjectsNewsGallery. Brandstrup er stolt av å kunne presentere internasjonale nyskapende kunstnere. Gjennom månedlige utstillinger viser galleriet frem kunstnere som John Baldessari, Kohei Yoshiyuki og Joseph Kosuth.


Ledende norsk samtidskunstgalleri som viser både unge og godt etablerte kunstnere, med fokus på den nordiske og internasjonale samtidskunstscenen.

Our stall of artists includes a selection of the driving forces within. Hun ble nylig kåret til kunstverdenens mest innflytelsesrike personlighet. Henie Onstad Kunstsenter dørene for den kritikerroste, retrospektive museumsutstillingen ”The Cleaner”, signert en av . Vi har prosjektert, og hatt byggeledelsen til det nye utstillingsrommet og kontorene.


Rommet hadde i utgangspunktet mange søyler som var vanskelig forenelig med utstilling av billedkunst. De nye veggene er trukket rundt søylene, og danner en lang . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Rene folkevandringen for å se Håkon Blekens utstilling i Oslo i helga. Per Kleiva, Eivind Blaker, Bjørn Båsen, Øystein Dahlstrøm, Anna Gudmundsdottir, Trine Lise Nedreaas, Fredrik Raddum og Ane Djuvan Winnje og bærer den tilsynelatende . In addition to representing some of the driving forces of innovation . Dahlstrøm forholder seg til visuelle og romlige omgivelser, og ved gjenbruk av materialer iscenesetter han sine landskaper som sømløse montasjer. Han har kalt den Simandron, og det er navnet på de orientalske kirkenes form for kirkeklokker — en trestokk som slås på med en liten hammer. Han tar utgangspunkt i formen på trestokken og har laget en serie . På utstillingen viser Raddum skulpturer han har jobbet med det siste året. Utstillingens tittel er hentet fra fransk og kan oversettes til: å være uvel, det kommer noe som ikke er bra, det er noe som ikke stemmer, noe er i emning.


I tillegg kommer markant . I sommerutstillingen HIGHLIGHTS, vil Brandstrup Stavern vise høydepunkt fra et utvalg kunstnere, i fantastiske omgivelser langs norskekysten. Galleri Brandstrup AS fra Aker brygge, Oslo. Utstillingen Highlights vil presentere spesielt utvalgte arbeider av kunstnerne Dag Alveng, Sverre Bjertnæs, Håkon Bleken, Bjørn Båsen, Øystein Dahlstrøm, Lars Elling, Christer . Seismopolite Journal of Art and Politics investigates the possibilities of artists and art scenes worldwide to reflect and influence their local political situation.


Raddum er utdannet ved Statens Kunstakademi i Bergen og Oslo, og er kjent for sine figurative skulpturer og installasjonskunst. Med sine konseptuelle skulpturer skaper Raddum en verden av figurer i .

Den siste uka i september traff Marina Abramovic Oslo i alle kanaler.

Commentaires

Articles les plus consultés