Fine tepper til stua

Vi har tepper til alle rom. Gulvtepper , utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Handle tepper til stuen fra velkjente varemerker.


Møbler, belysning og hjeminnredning på nett.

Vi i Roomtilbyr raske og trygge leveranser hjem til deg. Utforsk vårt svært rimelige tekstilsortiment! Det kan være vanskelig å velge et nytt teppe til stua. Når man blar i teppebunken i butikken er det ofte vanskelig å få det rette inntrykket av hvordan teppet vil ta seg ut.


Vi kontaktet Christian Kongelf fra Kongelf Carpet for å få noen tips. Begynn hjemme i stua Det enkleste er ofte å begynne med formen og . Alt av møbler - til riktig pris. Nå som kvikksølvet kryper nedover på gradestokken gjør det seg ekstra godt med et stilig teppe på det nakne stuegulvet.

Annonse: – Kvaliteten på teppet avhenger av materialene og hvor tett det er vevet. Slik velger du riktig gulvteppe. Vi søker lunere interiører og teppene er selvfølgelige i trendbildet igjen. Men når valgene blir mange vokser også forvirringen.


Her er tips til hva du bør tenke på for å velge riktig teppe. Hos oss finner du tepper til alle rom. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Første episode av serien interiørskolen er i gang.


Hos JYSK finner du et stort utvalg gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Finn det perfekte teppet til stuen, og skap en koselig atmosfære.


Bestill enkelt online allerede i dag! Alle produkter lagerføres. Vi elsker tepper , både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.

Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue , spiseplass, soverom og entre. Et gulv uten tepper er som et vindu uten gardiner. Det stilles større krav til et teppe i en stue som blir brukt hver dag av hele familien, enn hvis en kun bruker stuen når det kommer gjester. Stine Odland i Ikea anbefaler å bruke tepper som skaper fine kontraster, og synes det er lov å leke litt.


Så når du kjøper et nyt teppe er det viktig, at du er helt klar over hva teppet ditt skal tåle av trafikk. Derfor anbefaler vi ikke ett bestemt teppe til stuen. Det kunne være flott med et nydelig . Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Tepper fra Ellos til bra priser.


Shop enkelt online hos Ellos. Unngå teppe i dette rommet. Berg mener at vegg-til-vegg- teppe kan passe i andre rom som stue og entré.


MYK TREND: Vegg-til-vegg tepper er populært i rommene hvor en ofte går uten sokker og dermed har et mykt underlag å sette fotsålen på, sier Cato Berg, kjedeleder ved Gulvspesialisten AS.

Commentaires

Articles les plus consultés