Feiekost med brett

Søket ditt ga ingen treff. Hold trappen ren med en klassisk piassavakost. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule eller sandkorn.


Vi har en hel del å velge mellom når du er på jakt etter feiekoster, feiebrett, . Innser at feiebrett hadde vært utrolig praktisk nå som baby spiser selv. Lei av å dra frem støvsuger annenhver dag Men det er så stygt!

Praktisk feiekost med brett. Finnes i flere ulike farger og design. Langkoster med aluminiumsskaft i to forsjellige størrelser. Håndkost og lite feiebrett . Tagget kant på brettet gjør at du kan skrape ut skitt som har festet seg i børsten.


Lekkert feiebrett-sett i retro stil med rød kost og brett i rustfritt stål med detaljer i plast. Veldig deilig og lett og bruke. Produktinformasjon Vil tilbyr et lett og hendig sett som inneholder feiekost og brett Dimensjoner: x 2cm.

Koselig feiekost fra Greengate i deilig blå farge. Stort utvalg av Greengate til gode priser! Både kost og brett har opphengshull for at de skal kunne være lett tilgjengelig.


Brettet har sort gummileppe slik at smuss enkelt skal kunne samles. Proffer feiesett med brett av metall og med gummilist. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av koster og feiebrett.


Feiesett Nilfisk Proffer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. FEIEKOST LANG M BRETT PRIKKER. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg.


Hva heter det på engelsk? Sånn der halvlang kost, som man kan henge på et feiebrett med halvlang stang. Tittelen sier vel det meste.


Behøver kost og håndstøvsuger, trenger ikke være prima så lenge det gjør jobben og ikke koster allverden. Skal du kjøpe julegave til en interiørfrelst? Her er de fineste gavene under 3kr.

Forpakningsinfo: stk pr krt. Legg til dine favoritter. Justerbar feiekost med naturfiber. Håndtaket har et behagelig grep av myk gummi. Micro Klut 2Pk Vindu I Di. Tilgjengelig i butikker.


Universalkost med aluminiumsskaft. Tallerken av hvit papp, belagt overflate. TALLERKEN PAPP CHINET MILJØ 17CM(50).

Commentaires

Articles les plus consultés