Bolia scandinavia

Med sofaserien Scandinavia er det du som er designeren. Du bestemmer hvordan sofaen skal se ut, slik at den matcher behovene dine. Den fås i to modeller – originalen Scandinavia , klassikeren over alle, og den elegante Scandinavia Remix som med sine smale, minimalistiske armlener og tynnere ben er en nyfortolkning av klassikeren.


Sofaserien Scandinavia fås i mange variasjoner . For deg som vil tilpasse, skape og bygge.

SCANDINAVIA -REMIX_blue. Some things are just better together. NORTH-SYMBIOSIS- VELLUTO-REVOLVE-FARO . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Velg mellom våre ulike modeller, trekk, ben og mykhet.


Så kan du både sove og sitte godt i sovesofaen. Bolia har for tiden på Skandinavia sofaene sine og vi liker utseende på dem , men hvordan er kvaliteten på Bolia sammenlignet med for eksempel norske produsenter som Hjelle? Har du hatt en Bolia Skandinavia sofa i flere år?

Planen min var egentlig å gjøre et kupp på Finn . Etter to år i meningsløs leting, har jeg egentlig gitt opp og vurderer veldig en liten hjørneløsning av Scandinavia fra Bolia. Er det noen som har hatt denne sofaen og har erfaringer å dele med meg? Eventuelt har erfaringer med gode og ikke så gode stoffer fra Bolia - det er så mange å velge i at jeg ikke . Sammenlign priser på Bolia Design Scandinavia Hjørnesofa Med Open End Höger Läder (4-sits) Sofa.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Helt ny Scandinavia sofa fra Bolia! Pakket nettopp opp vår nyinnkjøpte sofa fra Bolia , Scandinavia sofa. Viser seg dessverre at den er for stor i leiligheten vår.


Ved raskt henvendelse kan pris diskuteres ! Fabrics are available in shop. Scandinavia seater sofa with chaise. Sofaen… Vis hele beskrivelsen. Interest free finance available. Dispatched by Saturday 3rd March.


Har tatt av trekket, i god tro om at det var vaskelapp innvendig, men det var det selvfølgelig ikke. Orker jo ikke vente til butikken åpner i morgen:) Noen s.

Meet Scandinavia Remix, a brand new contemporary classic with endless possibilities. For fem år siden kjøpte Tore Kalberg fra Oslo en sofa fra Bolia. De første årene var han svært fornøyd med sofaen som hadde kostet 20.


Stoffet nuppet masse og ble stygt, dessuten ble det helt grått, sier Tore Kalberg. Han tok kontakt med Bolia og .

Commentaires

Articles les plus consultés