Black design stjørdal

Sju ansatte mister jobben etter at butikken i gågåta i Stjørdal ble slått konkurs onsdag. Black Design Shop Stjørdal As Konkursbo. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Stjørdal.


Gateadresse, Kjøpmannsgata Stjørdal.

Postadresse, Postboks Stjørdal. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Selskapsform, Konkursbo. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Besøksadresse: Kjøpmannsgata 34.


Kontaktperson: Marika Vevle . Hovedkontorets styreleder Frode Vevle meldte nemlig mandag oppbud for hovedkontoret og de fem egeneide butikkene i Halden, Levanger, Stjørdal , Malvik og Alta. Butikkene ble stengt på dagen, og de ansatte måtte gå hjem.

Vi gikk med millioner kroner i underskudd i fjor. Dekor av treverk og tekstiler med jordnære rolige farger selger godt nå for tiden, sier Anja og Marika Vevle. Nå satser de to med egen kjøkkenbutikk, . De imponerte med sin forestilling, som hadde.


På melding via Eq-timing. Nyheter - Jeg var jo med og startet begge butikkene, så det er litt artig, sier Anja Vevle. Tillegg: Salg av nek, kranser og juletrær i gågata. Arrangør: Stjørdal Næringsforum.


I samarbeid med Line Woldmo på. Odd Petter Haugseth 958 . Swix Hardrocx Rittranking gir oversikt over alle sykkelresultater og ranking i Norge. Akershus: Larsen MM Malerfirmaet AS. Møre og Romsdal: MJS Bygg Ltd. Sør- Trøndelag: Tropehagen AS.


Stjørdal Foto får du konkurransedyktige priser og stort utvalg innen det beste av fotoutstyr. Vi driver også med innbytte og salg av brukt. Hommelvikrittet, TVK, TEMPO Uttsatt.

Peak Design Clutch Håndleddsreim. Klatrerittet, Støren CK, Felles Avlyst. Gauldal Fellesstart, Gauldal SK, Felles.


NTE Expert, IL Stjørdals - . Oppbudet gjelder hovedkontoret med lager og butikker samt konsernets egeneide butikker i Levanger, Stjørdal , Malvik, Alta og Halden.

Commentaires

Articles les plus consultés