Tafjord fiber altibox

Velg det beste tilbudet for deg! En rikholdig basispakke og et stort antall tilleggspakker gjør at du aldri kommer til å savne noe på TV igjen. Allerede i dag gjør den interaktive TV-portalen deg til den suverene sjefen med fjernkontrollen.


Spesialutviklet for fibernett. Aldri har det vært enklere å få utmerket nett i hele boligen. Det betyr at alle i familien kan surfe og strømme med kjapt og stabilt nett i alle rom. Strøm som en drøm med hastigheter som er mangedoblet landsgjennomsnittet.


Altibox har som mål å være i forkant. Vår kundeservice vil gjerne hjelpe deg med din forespørsel. Internett_fiberfamilien. På flere og flere plattformer. Uavhengig av tid og sted.


Er det utbygd fiber i ditt område? Din leverandør av strøm og fiber. Finn et tilbud som passer dine behov! Følg oss for å få siste nytt og hjelp til alle døgnets tider hele året gjennom.


Her kan du finne hjelp og svar på dine spørsmål om internett, wifi og tv. Det er mye som enkelt kan løses på egen hån så slipper du også å vente i kø. Passord til det trådløse nettet, wifi, finner du på Mine sider.


PIN-kode til tv kan du endre . Finn din leverandør ved å skrive postnummeret ditt, eller i lista under. Hålogaland Kraft Lofotkraft Signal Vesterålskraft. Istad Fiber NTE Tafjord. Altifiber Bergen Fiber Etne EL Lag . Vi jobber på spreng med å løse problemet!


For oppdatert informasjon om dette se driftsmeldinger. Problemer med trådløs tilkobling til nett i dag. Det er for tiden problemer med deaktivert trådløs på Tilgin hjemmesentral.


TV og telefon fungerer, men ikkje internett.

Commentaires

Articles les plus consultés