Sklypai kaune vaisvydavoje

Skelbimai, kuriuose parduodami ir nuomojami sklypai - Aruodas. Parduodami namų valdos žemės sklypai vienoje. Tai puikus pasirinkimas . Visi sklypai ribojasi su vandens telkinio pakrante Visi sklypai yra akligatviuose, kai kurie turi . Patogus privažiavimas, detalus planas, elektra, kanalizacija, vandentiekis.


Kauno miesto centro 8m.

Visi sklypai lygūs, taisiklingos formos, sklypuose įvestos miesto komunikacijos, elektra, vanduo, kanalizacija. Gatvės sutvarkytos, išpiltos skalda ir išlygintos, labai geras . Vaišvydavoje parduodamas arų namų valdos sklypas. LYGUS SKLYPAS , STAČIAKAMPIO FORMOS. EMĖS SKLYPAS RAMIOJE VIETOJE NETOLI VANDENS TELKINIO! Garliavoje, a ploto.


Geras privažiavimas, netoli pagrindinio kelio. Netoliese parduotuvės IKI, Maxima.

KAUNAS, PRIE MAGISTRALĖS VILNIUS- KAUNAS-KLAIPĖDA ! Nėra jokio triukšmo, arti tvenkinys. Plati parduodamų sklypų pasiūla. Yra atlikti geomatiniai matavimai, miesto vandentiekis, kanalizacija ir elektra. Arti parkas, miskas, Vaisvydavos karjeras.


Apžiūrėjus namą nustačiau, kad ,,savos gamybos“ katilas sugedęs ir senai jau neveikia, darbiniame stovyje buvo gamyklinis katilas. Bet jėgų garaže sprogo spižyniai radiatoriai, tai be jokios abejonės gali būti gedimų skardinėse radiatoriuose ir šildymo katile. Neišspręsta pirmo aukšto vonios problema. Sklypas kraštinis, taisyklingos formos, suformuotas atliekant. Namas yra dviejų aukštų.


Svetainė sujungta su virtuve. Erdvus garažas dviems automobiliams. Antrame namo aukšte yra trys miegamieji kambariai. Geras susisiekimas su miesto centru, netoli prekybos cen. Girininkijos veiklos teritorijoje valstybinės reikšmės miškai suskirstyti į kvartalus.


Vidutinis kvartalo plotas ha. Miškų suskirstymas į miškų grupes ir pogrupius .

Visiems kvartalo teritorijoje esantiems individualių gyvenamųjų namų, sklypų savininkams, neatsižvelgiant į prisijungimo prie ESO gamtinių dujų sistemos laiką, apskaičiuojamas vienodas ir. Tipas, Rūšiuoti didėjančia tvarka Rūšiuoti mažėjančia tvarka.

Commentaires

Articles les plus consultés