Skaldytos malkos kaina

Nėra jokiu klijų ir priemaišų. Malkas supjausime jums reikiamo ilgio. Atvezam jums patogiu metu ,vakare po darbo ar savaitgaliais.


Nemokamai atvezam i Kedainiu , Kauno , Panevezio , Ukmerges ir. Beržinės malkos Kaune parduodamos iš pirmų rankų, dėl to išeina labai gerai pakrauti ir klientas lošia tiek ant kainos tiek ant kiekio tiek ant malkų kokybės. Malkos sausos ir natūralios drėgmės.

Kaina priklauso nuo perkamų malkų rūšies ir kiekio. Dirbame ir savaitgaliais, malkas galime sudėti į Jums reikiamą vietą. EUR už erdmetrį (stambiai skaldytos ), po EUR už erdmetrį (smulkiai skaldytos ). Pagal kaitrumą malkos skirstomos į tris rūšis.


Skaldytas beržas paletėje. I-ai kaitrumo grupei priklauso beržų, uosių, ąžuolų, klevų, . Skambinkite suderėsim ir viską sutarsim. Tik prašome neskambinti tų, kurie nori iš viso už dyką.


Nes už dyką arklys arkliui į dantis nežiūri, tačiau ūkišką kainą ir gerą kiekį suderėsime tikrai.

Svarbu, kad tiktų ir patiktų ir kad kitais . Populiariausios malkos Vilniuje – beržinės, kurios priklauso kaitriausiųjų grupei, o jų kainą viena geriausių. Džiovintos arba natūralaus drėgnumo skaldytos malkos ąžuolo, beržo, lapuočių malkos , eglės, pušies, uosio, prekyba, medienos pervežimas, medienos pardavimas, malkų gamyba. Kietas kuras su pristatymu. Jau daugelį metų specializuojamės ruošdami malkas tiek Lietuvos, tiek vakarų Europos klientams. Naudojama greitaeigė ruošimo technika leidžia sumažinti malkų ruošimo kaštus iki minimumo ir pasiūlyti Jums geriausią kainą , tuo pačiu užtikrinant nepriekaištingą kokybę.


Nesąžiningi pardavėjai naudoja ir kitą triuką – parduodami malkas rąstais kainą nurodo ne už kietmetrį, o už erdmetrį. Tokiu būdu pirkėjas užmoka pinigus ne tik už į automobilio priekabą . Statybinė mediena, pagal užsakymus. Mašinų išmatavimai : 8m х 2m х1. Mūsų produkcija: skaldytos malkos , malkų atraižos, . Parduodamos pigios malkos , atraižos.


Kainos nebrangios sušnekamos. Konteineriai ( dėžės – padėklai ). Malkutės gražios, tvarkingos. Tvarkingai eilėmis sukrautos malkos.


Malkų konteineriuose pristatymas 25km spinduliu nuo Vilniaus centro (galima ir toliau). Esant tinkamui pagrindui, hidrauliniu karučiu sustatome .

Commentaires

Articles les plus consultés