Omtrekking av møbler stavanger

Vi kan tilby omtrekking og restaurering av møbler. Omtrekking Møbler Stavanger - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. I vår butikk finner du et stort utvalg av møbelstoffer bade til privat og offentlig bruk.


Vi skreddersyr sengegavel, sengeteppe og benkepute. Møbelfix trekker om og reparerer gamle og nye møbler.

Vi hjelper blant annet med omtrekking og reparasjoner av møbler , sying av båtputer, henting og bringing av møbler , de eldre møblene blir bygget opp på ” gamlemåten”. Besøk oss gjerne, vi holder til i store lyse lokaler på 4kvm, på Madla i Stavanger. Ta vare på møblene fra besteforeldrene dine, råder Camilla. Hun gir nytt liv til gamle og slitte møbler. Paradisveien Stavanger (Rogaland).


Stavanger by Skudeneshavn by Sauda by Sandnes by Kopervik by Jørpeland by Haugesund by Egersund by Bryne by 0. Stavanger Karmøy Forsand Tysvær Bokn Kvitsøy Rennesøy Finnøy Sauda Suldal Hjelmeland Strand Utsira Randaberg Sola Gjesdal Time 0 . Jobber med restaurering, produksjon og omtrekking av møbler og andre interiørprodukter.

Arbeidet er ofte spesialoppdrag som innebærer mye håndarbeid. Det benyttes ofte naturmaterialer som krøllhår, alfagress og ull. Vanlige arbeidsoppgaver er å skjære til møbeltekstiler, bygge opp møbelskrog med . Lær deg håndverket som kan forvandle slitne møbler til de reneste skatter. Sofaen er ikke brukt etter omtrekk , men stått i verkstedet for å vise pynteputer. Denne salongen ble trukket om og sendt til Stavanger så jeg har ikke fått sett de på plass.


En fin måte å ta vare på møblene er å beholde den opprinnelige tanken om hvordan de er. Vi tar også omtrekking av møbler på restauranter. To-tre hundre nye stålstoler kan bli ekstremt dyrt når hver stol kanskje koster et par tusen, så her er det mye å hente for både restauranteiere og kontoreiere, understreker Solberg. Han vil imidlertid ikke si at den store arbeidsmengden skyldes finanskrise og . Vi leverer helhetlige totalløsninger til kontor, hjem og fritidsbolig med god kvalitet og godt design.


Vår tømreravdeling tar hånd om totalentrepriser på eneboliger og fritidsboliger. I dag har hun et større lokale og en egen ansatt møbeltapetserer. Jeg har innsett at ingenting går på rutine når man driver med møbelomtrekking. Det går ikke å tenke at nå kan jeg dette, for man vil alltid støte på et vanskelig møbel , med merkverdig design eller utradisjonelle materialer.


Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort?

Uansett bør du legge ut . Møbeltapetsererkurs - Møbeltapetsereren trekker og trekker om møbler. Bufret Lignende De som har et forhold til møbler , ønsker gjerne å beholde et gammelt møbel , men med et nytt utseende, sier Tone Mortveit. Hun har spesialisert seg på omtrekk og produksjon av puter i alle farger, fasonger og varianter: sofaputer, puter til båter, campingvogner og hagestuer. Eksklusive stoffprøver i alle .

Commentaires

Articles les plus consultés