Naudotos gumines valtys zvejybai

Puikiai tinka spiningavimui ir kitiems žūklės būdams, stabili, saugi ir greita (su AG varikliu glisuoja esant dviem žmonėm valtyje su pilna įranga). Plaukiota tiek didžiuosiuose telkiniuose (Kauno marios, Nemunas, Alaušas), tiek . Parduodu gumine valti,su varikliu. Visi aptarnavimai vykdyti laiku. Dėl labai įvairaus valčių dydžių pasirinkimo šių serijų valtys gali būti naudojamos įvairiausioms paskirtims: nuo pramogų, žvejybos iki profesionalaus naudojimo gelbėjimo tarnybose ar pan.


Ilgesnės kaip 4m valtys yra įdealios žūklei jūroje. Lydekoms gaudyti arba izuvinimui. Gumine valtis NYROK-Gumine valtis NYROK. Naudota gumine dviviete valtis NYROK.


Pripuciamas dugnas, nelopyta, bet po truputi leidzia pro ventilius, todel reikia . Pas mus rasite platų valčių asortimentą. Galite rinktis įvairių spalvų, tiek dviem, tiek didesniam žmonių (keleivių) skaičiui pritaikytus valčių modelius. Turime tokių gamintojų kaip AQUA STORM, PRO MARINE, HIBO ir kitų. NaujaBe defektųŠiauliai.


Achilles, pripučiamos valtys. Zodiac Cadet 3ALU, pripučiamos valtys. Skiltyje Žvejybos reikmenys pardavinėjami daiktai, be kurių neapsieisite žvejyboje – nuo tokių smulkmenų kaip kabliukai, pavadėliai, svareliai, valai, plūdės ar signalizatoriai iki meškerių, kokybiškų ričių ir aprangos, avalynės, kuprinių, tinklų, echolotų bei valčių ir valtims skirtų elektrinių bei benzininių variklių. Domina valtys , kajakai, baidarės? Valčių , kajakų, baidarių skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Valtys internetu gera kaina! Beveik 1valčių žvejybai modelių! Pripučiamos valtys aliuminio, mediniu ar lentelių dugnu. Specializuotos valtys kietu Rib dugnu.


NEMOKĖK UŽ PRISTATYMĄ, atsiimk pats! Pagrindinis privalumas visų pripučiamų valčių yra tai, kad jos yra labai mobilios. Dėl šios savybės, jas labai.


Reikalas tame, kad sulyginus PVC ir gumines valtis pagal tinkamumą remontui, tai iš tikrųjų. Guma parduodu gumine rusiska dviviete valti. Tinklų mėgėjai ne tik turės sumokėti administracines baudas, kurios sieks nuo 1iki 3eurų, atlyginti žalą gamtai už neleistinu būdu pagautą ešerį, tačiau neteks ir žvejyboje naudotos guminės valties , bei statomo tinklo.


Sulaikytas asmuo, kuris Nemuno upėje plaukiojo vandens motociklu, kuriam . Valtis Rusiška, Kaunas, €. Anglija mikroautobusu, dienas per sav. PVC valtys , aliuminės, aliumines, aliumininės, PVC pripučiamos valtys , vandens dviratis,.

Commentaires

Articles les plus consultés