Medzio granules senukai

Internetu prekės laikinai neparduodame. Medienos kuro granulės – tai ekonomiškas, ekologiškas, tausojantis aplinką kuras. Specialistų apskaičiavimais medžio pjuvenų granulės labai lengvai uždegamos, degdamos palieka . Mažiausiomis kainomis Lietuvoje prekiaujame itin kokybiškomis medžio pjuvenų granulėmis 6-8mm ir berzo,uosio ,azuolo briketai.


Medžio granulės pagamintos iš natūralių medienos atliekų, t. MEDŽIO PJUVENŲ BRIKETAI, KG.

Pridėti į įsimintų prekių sąrašą loading. Produktas pridėtas į įsimintų prekių sąrašą Peržiūrėti įsimintų prekių sąrašą. Gamybai naudojamos tik ekologiškai švarios medžio pjuvenos.


Gamintojas - Šilalės mediena. Mūsų gaminamų granulių. Esame sertifikuoti medienos granulių pardavėjai, turime DIN plus (7A193) ir EN plus A(LT310) granulių pardavėjų sertifikatus. Nuolat atliekame laboratorinius tyrimus savo produkcijai, kas Jums garantuoja aukštą medienos granulių kokybę ir objektyvų granulių energetinį įvertinimą,.


Turime išvystytą pristatymo sistemą.

Medzio granules kaina nuo 6. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Labai nustebome, kad sioje parduotuveje kaina beveik dvigubai mazesne nei Senukuose (nors dar buvo nuolaida dar taikoma dazams). Pranešti apie klaidą žemėlapyje. Patikimas kietojo biokuro tiekėjas Kaune.


Kurą atvežame nemokamai savo transportu. Prekiaujame medžio pjuvenų granulės. Granulės automatiniams katilams ir medžio briketai. Jums pageidaujant, į Vilniaus senamiestį briketus pristatome ir mažesniais kiekiais!


Krepšelyje nėra produktų. KAINA PADAROMA ŪKIŠKA, SU PILNU ATVEŽIMU. Skaldytos malkos kūrenimui. Pjuvenų granulės šildymui. UAB „Kuro tiekimas“ - prekybą kietu kuru.


Parduodama akmens anglis, pjuvenu granules , briketai. Medžio pjuvenų granulių kainas galite rasti skiltyje KAINOS. Pristatome nuo 1iki padeklų, .

Akcijinės prekės su nuolaidomis arba sumažintomis kainomis. UAB Grasta Kaišiadorių kieto kuro sandėlyje aukščiausios kokybės plautos akmens anglys! Pas mus ne tik puiki akmens anglis Kaišiadoryse, bet ir pjuvenų briketai , durpių briketai, medžio granulės.

Commentaires

Articles les plus consultés