Krobo benk til salgs

Krobo flerbruksbenk i teak, lengde 1cm. Tegnet av Torbjørn Afdal for Mellemstrands trevareindustri Bruksbo modell. Svarer vanligvis innen tre timer. Produsert ved Mellemstrands . Den nye Krobo med sine “add-ons” ble presentert på . FINN – NYDELIG 2CM KROBO BENK KOMPLETT MED EKSKLUSIV SITTEPUTE I SORT SKINN SELGES. Flott og hel 200cm lang krobo benk.


Det er litt nyanseforskjell fra der det en gang har stått en tilhørende modul til benken. Så benken trenger litt puss og. Til angitt pris legges det til hammerslagsgebyr og i salær.


På denne varen svarer vurderingen til den hammerslagsprisen Lauritz. Der ble han etter hvert leder. Torbjørn Afdal var blant de mest profilerte norske designere i sin ti og i dag betraktes han som en av Norges mest kjente designere. Hans møbler ble blant annet innkjøpt av . Materialer Laminert og lakkert tre i eik eller valnøtt. Base i solid lys eik eller valnøtt.


Høyde 3mm eller 4mm. Assessoirer til Krobo er tilgjenglig. Retro teak krobo flerbruksbenk , Torbjørn Afdal (200cm) - Halden - Lang.


Mer om denne annonsen: Lang flerbruksbenk i teak fra bruksbo designet av Torbjørn Afdal. Den er i teak og har ingen større feil, men trenger litt puss og stell for å få. De siste årene har interessen for Torbjørn Afdals benk Krobo eksplodert. Fra å tidligere vært et møbel som mest interesserte norske samlere har også det internasjonale markedet fått opp øynene for den.


Noe som til tider resulterer i fantastiske priser. Det enkle er oftest det beste blir det . Ta kontakt for mer informasjon. FOTO: SIGNE DONS Møbelformgiver Henning Linaker har laget en benk av valnøttre fra et oppkjøpt lager.


Setet består av en planke skåret fra. Fjordfiesta – Krobo 1benk i eik cm. Inntil nå har den kun vært å få tak i på bruktmarkedet, men i slutten av november skal en nyprodusert utgave være til salgs igjen. Benken Krobo kan fungere som sittebenk , bor stereo- eller blomsterbenk. Pur Norsk er tildelt Merket for god design for sitt møbelsystem Abel systemse hjemmeside Krobo : Krobo.


Krobo - HJEMButikken som rendyrker norsk design. HiFi modul til Krobo i palisander. LP-hyller på siden og hyller til stereo. Tenkte det var salg av både benk og modul!

Commentaires

Articles les plus consultés